Casa de la Paris a Elenei Basescu

NOUĂ SUTE DE MILIOANE DE EURO, VILA de pe RUE Périé Mazamet NR. 12, PARIS . PROPRIETAR ÎN ACTE: ELENA BĂSESCU!

Şi AICI sunt banii dumneavoastră (partea a IV-a):Pe strada Périé Mazamet, la numărul 12, se află cea mai luxoasă vilă din zona Parisului, însăşi strada respectivă fiind una de "fiţe", unde doar bogătaşii lumii îşi pot permite să locuiască. Imobilul este o rarirate pe piaţa imobiliară franceză deoarece a aparţinut unor înalţi demnitari ai Franţei. O astfel de achiziţie, atât în Franţa, cât şi în mai toate ţările Europei Occidentale, necesită ani de muncă şi un credit ipotecar pentru care cineva ar plăti aproape toată viaţa. Şi totuşi, ea a fost cumpărată, cu PLATA INTEGRALĂ (9 sute de milioane de euro!) - in preţul acesta intră şi două vile, mult mai mari, vecine cu prima (în care au fost cazaţi ofiţeri SPP din garda duduii prezidenţiale), de către Elena Băsescu! Interesant de aflat de unde a avut "fata lui tata" banii cu care a cumpărat superba casă. Mai mult ca sigur, această nedumerire se va adăuga celorlalte suspiciuni pe care opinia publică le are cu privire la prosperitatea familiei lui Traian Băsescu (NOTA REDACŢIEI: informaţiile ne-au fost puse la dispoziţie, printr-un important om de afaceri francez, la rândul său europarlamentar, chiar de către reprezentantul agenţiei imobiliare pariziene prin care EBA şi-a achiziţionat bijuteria locativă de 900.000.000 euro, bani gheaţă!).De unde a avut banii, având în vedere că ilustrul său tată este bugetar cu un salariu de 4000 RON, mama este casnică, iar salariul său de europarlamentar - chiar dacă e consistent - nu i-ar ajunge nici să cumpere un perete al acestei vile? Probabil că din... succesuri, nu?
Simona FICA
exploziv news




E interesant si site-ul

10 comentarii:

  1. Am ajuns în aşa hal sa regretam ce era ınainte, ca ın fiecare noapte ma visez ın ipostaze erotice cu Nicolae:))Dırtt:))
    Sa curga taxele şi şampania !:))
    Fiecare pentru el şi noi ımpotriva tuturor...

    RăspundețiȘtergere
  2. ce minciuna.......tre'sa fii batut in cap sa crezi asemenea idiotenii......cine poate da atatia bani pe coliba aia si asta nu e totul ci si sa plateasca suma aia cash........ce prostii...P.S macar cand mai scrieti ceva pe aici, mestecati informatia,rade planeta de tarisoara asta!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cınd vreau sa fluier..
    ABEREZ
    Sunt Tony Camonte..Pana Mea..
    COMENTEZ

    Mama draga, aşa se vede din fatza PC.ului tau vila aia? Cocioaba?
    Şi daca vrei mai informeazate putzin ca nu strica, pozitzia şi strada costa nu COLİBA...

    RăspundețiȘtergere
  4. stai ca mi-am adus aminte, pe romaneşte :)URAAA "zona costa"...sorry

    RăspundețiȘtergere
  5. hei tembelica - 900 mil EURO ? da ce puii mei e casa aia sa coste atit
    poate vroiais a zici 9 mil de euro
    handibelle ce esti

    RăspundețiȘtergere
  6. "cea mai luxoasă vilă din zona Parisului" ha, ha,....scuzati dar ceva nu e in regula. Aceasta stire pute. Imi pare rau dar exagerarile de tipul asta, caracteristice mentalitatii romanesti, ma face sa cred ca cele prezentate sunt neadevarate sa doar partial adevarate. Cat despre pret: eu locuiesc in Essen/NRV iar aici , in zona buna costa o casa ( nu-i spun vila) intre 600.000 si 1500.000 EUR. Un apartament in zona buna a parisului costa mai multe miliuoane. Asa ca ....reflectati...

    RăspundețiȘtergere
  7. sa ne intrebam de unde a avut botoasa banii??????????

    RăspundețiȘtergere
  8. Este clar ca stirea asta este o gogoasa!
    In primul rand, nu exista aceasta strada in Paris!
    In al doilea rand, daca ati fi fost vreodata la Paris, nu ati spune ca aceasta casa este "cea mai luxoasă vilă din zona Parisului, însăşi strada respectivă fiind una de "fiţe", unde doar bogătaşii lumii îşi pot permite să locuiască". Este o casa obisnuita, nici vorba de lux! Cu 900 milioane euro cumperi o strada! Revin la ideea de la inceput! NU EXISTA ACEASTA STRADA IN PARIS !!! Deci... schimbati placa! Nu o cunosc pe EBA, nu-mi place Basescu, dar nu-mi plac nici minciunile!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eba are gusturi rafinate in alegerea vilelor!
    Numai sa o poata stapani sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere