Ponta, Crin si Basescu


Sa faca Ponta, Crin si Basescu o cheta si sa-mi plateasca chiria!

autor: FrontPress 18.07.2012

Ciobanul FSN-ist spălat pe creier de Antena 3 și clătit pe B1TV nu simte consecințele certurilor politice. Zice că, „nu-mi pasă”, „nu vreau să aud”, „nu mă interesează”. Sigur că, nu. Oricum deja le genul ăsta de om are impresia că le știe pe toate. Că așa e azi. Societatea de consum te face să crezi că ești deștept pentru alegerile făcute. Dar asta este o altă discuție.
Tot scandalul ăsta cu demiterea, cu referendumul, cu plagiatul se simte masiv la buzunar. La euro. Și când se simte la euro se resimte în tot, prieteni. Da, în tot. La pompa de benzină, la salariu, la chirie, la rate și în scurt timp chiar și la ceafa de porc pe care o mănânci la Kaufland, pentru că știm cât place. Chiar și când iei shaorma la prințesă.
Uite așa cei 8% aruncați înapoi bugetarilor de către Ponta nu se simt. Nu se simt pentru că a explodat euro direct proporțional cu celelalte monede. Cine are rate, știe. Cine are chirie în euro, știe. Ciobanul care dă leii pe alcool, și caută mereu pe buletinul de vot Ion Iliescu FSN, nu știe. Zice că sunt un băsist ordinar. Că așa a văzut la Mircea Badea.
Băsescu? Nu vreau să-l mai văd. De mâine. Va pica la referendum. Bineînțeles. USL bagă manevra cu extinderea programului de vot (le este frică de validarea 50+1) că vezi Doamne sunt și oamenii la picnic, grătare, mici. Nu poți să-i deranjezi tu cu referendumul. Dar știți ce? Hai să mergem cu urnele la Costinești. DUpă cetățean. Că el e prea ocupat să voteze. E prea ocupat să-și mute greutatea corporală 500 de metri și să hotărască soarta țării.
Pică Băsescu și vine la putere Crin Antonescu. Omul care l-a scuipat pe Geoană, l-a pupat pe Geoană și iar l-a scuipat pe Geoană. Omul din partidul care mă invita recent să-l votez pe Băsescu. Tot ei vin acum să-mi spună să-i dau o ștampilă în frunte. Să-i mai cred?
De ce l-am votat pe Băsescu? Datorită odiosului regim PSD – Năstase. Năstase, omul din cauză căruia va trebui să edităm definiția sinuciderii în DEX: act de mare curaj și onoare, lăudabil, aplaudabil. Nu i-am vrut atunci, de ce i-am vrea acum? De ce l-am votat pe Băsescu? Datorită PNL-ului care mi l-a recomandat. Acum repet, ne spun să-l dăm jos. Nu e ușor penibil?
Plâng cu un ochi, râd cu un ochi. Mă bucur că pleacă Băsescu, mă întristez că vine Crin. Altfel nu se poate? Nu. Pentru că alții nu acces acolo. E o chestie prin rotație aici.
Eu înțeleg politica, înțeleg ce trebuie făcut. Înțeleg procedura. Dar până una-alta, să vină Băsescu, Ponta și Crin să facă o chetă și să-mi plătească toată chiria. Nu că nu mi-aș permite, dar eu chiar nu muncesc pentru aroganțele lor. Și vinovat nu sunt eu. Nu sunt nevoit să trag ponoasele aroganțelor lor, exchibițiile lor „democratice”, plagiatele lor, mandatele lor. Să vină să-mi plătească ei chiria la aproape 4,6 lei pe euro și după să se certe. Oricum se vor pupa mai târziu. De Ion Negoiaș – RâmnicPress

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu