Tara de ....


Noi vrem o tara de CURVE!

autor: FrontPress 07.07.2012
Din pacate acesta pare sa fie motoul societatii noastre din ultimii ani. Se promoveaza superficialitatea, lipsa de educatie si lipsa totala a moralitatii. Sunt momente in care ai senzatia ca dormi si parca nu iti vine sa crezi ca nu este un vis.
Sa vedem succesiunea de stiri din dimineata aceasta: candidatii de la bacalaureat ajung la concluzia trista ca nu prea au sanse sa il ia vreodata si se distreaza la gandul petrecerilor de dupa esecul examenului de maturitate. Exista vreo perspectiva? Nu, dar de ce sa nu petreaca?
Urmatoarea stire, solutia societatii noastre la incultura tineretului: carnavalul de la Mamaia. Locul unde tinerele, lipsite de orice urma de cultura, au ocazia sa se realizeze. Cum? Pai o spune primarul: aducem arabi. Lasa ei bani aici. Cu alte cuvinte, hai sa ne prostituam fetele, copii, surorile. La ce au ele nevoie de educatie, daca pot fi curve.
Ultima stire: Grupul de maniaci, care corupeau si santajau baieti pentru a-i exploata sexual. Momentan sunt incriminati. Intr-un an, doi vor fi participanti la parada diversitatii, iar comportamentul lor nu va mai fi incriminat, ci va fi incurajat de autoritati si promovat de reprezentantii ambasadelor straine.
Cred ca suma acestor stiri ne ofera o imagine destul de clara, de ansamblu, a directiei in care ne indreptam: o natiune de inculti, de ignoranti, care traiesc mai mult sau mai putin la nivelul de constiinta al unor animale, traind din prostituarea propriei persoane, sau a celor din jurul lor, vanzandu-si fetele si baietii, pentru a fi jucariile sexuale ale unor straini bogati desfranati.
Se spune ca nemtii din perioada nazista ar fi trebuit sa stie ce se intampla. Doar vedeau stirile. Cei care au trait atunci sustineau insa contrarul: ca habar nu aveau. Judecand acum din perspectiva, daca o generatie viitoare, peste 60-70 de ani, ne va trage la raspundere si ne va intreba cum de am permis asta, ce vom raspunde? Ca nu am stiut? Doar era totul la stiri.
Raspunsul, pe care trebuie sa ni-l dam noi este, daca vom permite pedofililor, homosexualilor, depravatilor, urofagilor, incultilor, sa ne spuna cum trebuie sa traim, daca le permitem sa ne imbolnaveasca cu obiceiurile lor bolnave sau daca ne vom ridica, ii vom lua de gat si ii vom tranti in cea mai intunecata temnita, pentru ca astfel sa avem posibilitatea sa ne insanatosim societatea. De pe Agonia Natiunii

4 comentarii:

 1. avortonii de la Mamaia ... scuze dar parintii lor ... bunicii lor ... scuze pentru expresia de avortoni ...

  RăspundețiȘtergere
 2. Si politica-i o curva. Desi ea zice ca-i fata mare...

  RăspundețiȘtergere
 3. Cuvantul avortoni este in mod obisnuit uzitat. Pa, Odorica

  RăspundețiȘtergere
 4. In privinta faptului ca politica este o curva si spune ca e fata mare, cred ca face mereu operatie pentru repararea himenului:)
  Se spune ca asa ne PACALESTE mereu:) O dupa-amiaza linistita, Odorica

  RăspundețiȘtergere