Mort in urma unei supradoze



Fiul actorului Sylvester Stallone a murit in urma unei supradoze


Fiul actorului Sylvester Stallone a murit in urma unei supradoze

Fiul lui Sylvester Stallone, Sage, in varsta de 36 de ani, de asemenea actor, a fost gasit mort vineri in domiciliul sau de la Hollywood.
Sage Moonblood Stallone, care a jucat rolul fiului lui Rocky Balboa in filmul "Rocky V", din anii '90, era "senin si lucra la ma multe proiecte", a declarat avocatul sau George Braunstein, pentru publicatia New York Post, adaugand ca Sage nu avea un caracter depresiv. El a calificat acest deces ca fiind o "tragedie", potrivit postului de televiziune NBC4.

"Sylvester Stalone este profund afectat din cauza durerii provocate de disparitia subita a fiului sau, Sage Stallone, care il va marca pentru totdeauna", potrivit unui comunicat al agentului sau, Michelle Bega.

"Compasiunea si gandurile sale se indreapta spre mama lui Sage, Sasha, prima sotie a vedetei din seria Rocky. Sage era un tanar formidabil si foarte talentat".

Un purtator de cuvant al biroului de medicina legala din Los Angeles, California, a declarat pentru AFP: "suntem chiar la inceputul anchetei", fara a adauga alte detalii.

Dupa informatiile primite de la surse anonime, TMZ a sustinut ca fiul lui Sylvester Stallone a murit in urma unei supradoze de medicamente, si ca anchetatorii incearca sa stabileasca daca moartea a fost accidentala sau nu, scrie MEDIAFAX.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu