Ylena Carrisi traieste !După 18 ani în care atât cântăreţul italian Al Bano, cât şi fosta lui soţie, Romina Power, s-au dat de ceasul morţii pentru a-şi găsi fiica dispărută în New Orleans, SUA, în sfârşit, vor putea avea linişte. Ylenia, acum în vârstă de 41 de ani, se ascunde într-o mănăstire americană de unde nu vrea să mai iasă, conform şefului poliţiei din New Orleans.
Au crezut că fiica lor, Ylenia, a fost răpită şi ucisă, în 1994, când a dispărut în zona oraşului New Orleans, în timp ce se afla acolo în vacanţă. Al Bano şi Romina Power au făcut de atunci toate eforturile pentru a o găsi, vie sau moartă. Anul trecut, FBI a dezvăluit că femeia s-ar afla într-o mănăstire greco-ortodoxă din SUA.
Abia zilele trecute a venit confirmarea mult aşteptată atâţia ani de Al Bano şi Romina, care între timp s-au despărţit. “Putem afirma acum că Ylenia Carrisi se află în mănăstirea greco-ortodoxă din Pheonix. Totuşi, femeia nu vrea să se reîntoarcă în viaţa publică şi refuză să plece din mănăstire”, a afirmat şeful poliţiei din New Orleans, Warren J.Riley. Libertatea.ro

2 comentarii: