Politist arestat !


Politist ARESTAT, dupa ce si-a amanetat ARMA si MUNITIA din dotare

autor: FrontPress 05.07.2012
Un poliţist din judeţul Teleorman şi-a amanetat pistolul şi muniţia din dotare pentru a face rost de bani, agentul şi cumpărătorul fiind arestaţi preventiv sub acuzaţia de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.
Surse judiciare susţin că poliţistul şi-a vândut arma şi muniţia din dotare din cauza unor probleme financiare, tranzacţia având loc în municipiul Roşiorii de Vede.
“Ancheta este desfăşurată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman. Agentul este cercetat de procurori pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, el şi persoana care a achiziţionat arma au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior, completul de judecată a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile. Este un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Judeţene Teleorman”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Teleorman, comisar Adrian Ilicea.
Agentul şi-a dat demisia din Poliţie. Decizia de arestare preventivă a celor doi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti. De pe Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu