O viata chiunuita, de catre alesii nostrii

De cind ma stiu niciodata nu mi-a placut, monotonia zilelor si am dorit ca fiecare zi sa fie diferita de cealalta. Acum, in acesti din urma ani, abia mi-a fost indeplinita dorinta. Dar in mod negativ. In fiecare zi   vad ca,  noua tuturor ni se mai aduce la cunostinta, o alta neghiobie.
Alta nenorocite pe capul nostru, pe care trebuie sa o suportam tot noi. Dar toate timpeniile  sint comasate sub o umbrela care se numeste, "  restructurate facuta pentru binele nostru ". Si noi nu intelegem ca, acesta bine ni s-a facut cu forta. Noi sintem milogii guvernului care, apreciaza ca ne face bine si ce nu, dupa cum meritam si nu meritam deloc.
Dar cum naiba se face ca noua ne face bine guvernarea si lui Eba si  celeilalte maimutele, le face rau. Cea cu  vinzarile anterioare si succesuri, mare europarlamentara, care da lectii unor tari duble ca, a noastra precum Ucraina.  Taica-su ne face noua bine, romanilor si succesuri  vrea sa le faca bine ucrainienilor.
Vina este a noastra  ca i-am lasat sa fie gidilati sub coada la EGO, va aduceti aminte cum o caracteriza Raluca cea care nu stia cu buletinul in mina citi ani are si ministrul nostru  de externe jacuzii  care  spunea ca face  eforturi monumentale sa nu cada in LIMBA. Si aceste  momente, i-au facut  pe conducatorii nostrii uriti, sa traiasca in lumea lor pe banii nostrii  si noi  despartiti  de un gard de fier ca la Auschwitz, sa ne uitam printre  zabrele de fier la ei, cum ne cheltuiesc si dosesc banii nostrii, de fapt banii tarii si ne tin ca niste caini maidanezi la un adapost de animale, cu mincare  minima pina ne vom incaiera  si ne vom minca unii pe altii. Caci asta este tactica, dezbinarea in saracie si mizerie, a tuturor categoriilor  sociale indiferent de studii  si ocupatii.  Ii dirijaza sa  se ia la bataie.  Totusi  vad ca la tv., se continua aceeasi politic a pitipoancelor fara creier, care pun cele mai idioate intrebari, intreaba de dovezi cind noi sintem, in cacat pina la nas.  Intrebarile si replicile trebuiesc  sa fie formulate scurt si la obiect caci, se pierd in tot felul de tiribombe cu pensia lui bunica, ce zicea tata si alte idiotenii cind aici trebuie taiat  raul de la radacina. Sa inteleaga tot romanul. Pentru ca nu mai suport  televizorul de prostit poporul acum, ascult la radio postul loco Radio Prahova, multa muzica si stiri putine.
Iar va spun curaj, sa ne debarasam de  criminalii acestia si sa  deschidem mintea tuturor celor care nu inteleg, ca puterea este in noi, in fiecare din noi si in totalitate.Asta auzeam ieri ca, fiecare dintre noi trebuie sa gindim, in sinea noastra mai intii si apoi in asociere cu familia, prieteni, vecini. Nu asa  cum facem acum, luam de bune toate ineptiile  care ni se transmit la tv. Daca-i analizezi nici nu stii ce sa crezi, ori noi nu avem minte, ori ei. Un exemplu bun este cazul  oraselului  de la granita Deta. Asta este tara noastra, acestor bestii le-am pus in mina destinele noastre, cu mare naivitate. Le-am dat viitorul copiilor nostrii, pentru un  CEC in alb si acum ne miram ca ne-au pus la jugul bunastarii lor. Curaj !!!!
Daca vrem, viitorul imbelsugat este al nostru. Sta in puterea noastra.  Contati pe mine.
Capul sus, pieptul in ainte !!! papapa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu