HAHAIALA sadica a lui BASESCU

BANI, CAT MAI MULTI BANI !
Previzualizaţi

Cred că a venit momentul ca forţele politice (exceptând probabil PDL), vocile din societatea civilă, din mediul academic, intelectual şi toţi cei cărora le pasă de construcţia democratică să spună „nu” populismului, răspicat şi fără ocolişuri. Adică să spunem NU acelor teme „populare”, care fac „deliciul” maselor, dar care conţin în ele germenii autoritarismului sau degradării sistemului democratic. În loc să facem pe placul „poporului”, promovând aberaţii instituţionale,acuzatii de “bolsevizare” şi lucruri în care nu credem cu adevărat.
Sunt oameni pentru care dorinţa sinceră de a construi ceva în ţara asta e mai mare decât frica de a nu pierde voturile sau o funcţie. De undeva trebuie să începem, acum cât încă nu e prea târziu. Pentru că mâine – poimâine ne trezim că iese Băsescu şi spune: „Aţi văzut cum infractorii umblă liberi pe stradă, cum oameni mor bătuţi în plină zi! Haideţi să introducem pedeapsa cu moartea!” Şi „poporul” va exulta aplaudând,uitand de saracie,de foamete si de mizeria regimului BASESCU.
http://mercenarul.weblog.ro/

Un comentariu:

  1. Foamete şi sărăcie... poate în Somalia, femeie. Aici, la noi în România se trăieşte bine. Pensionarii au chiar şi internet...

    RăspundețiȘtergere