Fiul primarului PD-L din Deta a injunchiat trei persoane

Primarul PD-L  din Deta are doi fii – unul samurai şi celălalt pistolar
Bogdan Roman, fiul primarului PD-L din Deta, împreună cu mai mulţi amici au înjunghiat în noaptea de 23/24 iulie trei oameni, după care au fugit de la faţa locului, pentru  a nu fi reţinuţi de poliţişti.

Din primele informaţii, se pare că între cele trei victime şi agresori este un conflict mai vechi, mărul discordiei fiind o sumă de bani pe care fiul primarului a împrumutat-o uneia dintre victime, în urmă cu mai mult timp. Dorind să îşi recupereze banii, odrasla edilului local din Deta a venit pregătit cu un cuţit şi o sabie şi a început să împartă lovituri în stânga şi în dreapta.
Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt IPJ Timiş, spune că poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului, pentru a aplana acest conflict. „Poliţiştii erau la aproximativ 40-50 de metri în momentul în care unul dintre fii primarului a scos sabia, însă totul s-a întâmplat rapid, iar până poliţiştii au parcurs această distanţă, agresorii sau făcut nevăzuţi. Este vorba de patru agresori, printre care şi fiul primarului din Deta, Bogdan Roman.
În urma scandalului, trei persoane au fost rănite, două fiind transportate la Spitalul Judeţean din Timişoara şi una la spitalul din Deta. Poliţiştii le-au întocmit agresorilor dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală şi port fără drept în locuri publice a cuţitului”, spune Mădălina Mezdrea.
I-a spart arcada cu un pistol
La finalul anului trecut, fratele samuraiului care a tăiat trei oameni cu o sabie a provocat un scandal într-un bar din Denta. Atunci, Ciprian Coteţ (foto) a fost bătut cu bestialitate în barul Flamingo din Denta. Călin Roman, celălalt fiu al primarului din Deta, se afla în decembrie anul trecut cu o gaşcă de prieteni în barul mai sus amintit. La un moment dat, gaşca de petrecăreţi a lui Roman s-a năpustit asupra unui tânăr care se afla în acelaşi bar, fără un motiv anume. Roman junior a scos un pistol şi i-a spart lui Cipran Coteţ arcada. Mai mult, victima susţine că bătăuşii l-au şi jefuit de 1.000 de lei şi de un lanţ de aur, ce valorează în jur de 2.000 de lei. Acest dosar a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta, unde s-a şi împotmolit.
Răzbunare în stil mafiot
La începutul lunii februarie 2011, Ciprian Coteţ, victima incidentului din barul Flamingo din Denta, s-a trezit cu maşina spartă şi stropită cu benzină. „În jurul orei 3.20, am auzit mai multe zgomote afară, câinele lătra foarte tare, aşa că am ieşit pe geam. Am văzut două persoane care încercau să se ascundă. I-am recunoscut, erau Ort Mihai şi Radu Gherghely. Cei doi făceau parte dintre cei ce mă loviseră cu sălbăticie cu nici două luni în urmă, în barul Flamingo din Denta. Ambii sunt membri PD-L, ce au făcut aici campanie, prieteni buni cu fiul primarului din Deta. Am ieşit pe geam, am urcat în maşină să-i urmăresc. Eram doar în chiloţi şi în tricou. Maşina era plină de cioburi şi mirosea puternic a benzină. Goliseră un flacon de doi litri de combustibil în toată maşina, pe care l-au lăsat acolo. Din maşină au dispărut 500 de lei şi un telefon mobil. Maşina musteşte şi acum de benzină”, ne-a spus Ciprian Coteţ. Culmea, şi în 2009, maşina acestuia a fost spartă şi devastată, însă poliţiştii nu au făcut nimic pentru că nu au avut niciun cerc e suspecţi.
http://politmuz.weblog.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu