BASESCU maninca cacat !

BANI, CAT MAI MULTI BANI !

BASESCU manaca cacat despre presa in comentariul la Raportul CE   



Presedintele BASESCU a comentat raportul Comisiei Europene pe Justitie, publicat miercuri, in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare al UE pentru Romania si Bulgaria.

BASESCU a atacat presa, desi ea nu este mentionata in raport, considerand ca aceasta acuza in mod nejustificat puterea politica de interferenta in functionarea tocmai acelor institutii care au fost laudate de CE in lupta anticoruptie, adica DNA, Parchetul General, Directia Generala Anticoruptie din cadrul MAI, Directia de Investigare a Fraudelor si Agentia Nationala de Integritate. El a spus ca eforturile membrilor presei si ale unor politicieni de a decredibiliza aceste institutii nu fac decat sa-i “penibilizeze”.
Daca despre respectivele institutii a spus ca sunt “autonome, fara comanda politica”, Basescu a acuzat Inalta Curte de Casatie si Justitie si Consiliul Superior al Magistraturi ca “ezita, nu stiu incotro sa se orienteze”.
In schimb, Basescu a apreciat eforturile Guvernului, dar a spus si ca UE a fost nedreapta cand a acuzat Parlamentul, considerand ca, fara o majoritate parlamentara care sa sustina initiativele Executivului, progresele nu ar fi putut fi realizate. CACAT !

http://mercenarul.weblog.ro/

Un comentariu:

  1. Presa chiar face ceea ce-a spus Băsescu. Presa mănâncă căcat, blogger-ii idioţi care n-au altceva de făcut decât să înjure lumea politică, mai mult sau mai puţin nefondat şi toţi ceilalţ care fac lucru' ăsta. Se mănâncă mult căcat! Idioţilor!

    RăspundețiȘtergere