Continua circoteca pedelista la DETA pentru salvarea infractorilor sprijiniti de BASESCU

BANI, CAT MAI MULTI BANI !  
http://www.debanat.ro/wp-content/uploads/2011/07/calin-roman.jpg
CALIN ROMAN -fratele mai mic arestat ieri, lucreaza la Guvern, la APIA
Bogdan Roman-urmarit general

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde şi secretarul general adjunct PD-L ,deputat de Timis, Alin Popoviciu cred că nu se impune deocamdată o analiză în partid a situaţiei primarului de la Deta, fiind aşteptat rezultatul anchetei autorităţilor. “Primarul din Deta trebuie să-şi vadă de activitatea lui în continuare pentru că, poate nu ştiaţi, este unul dintre cei mai buni primari din judeţul Timiş”, spune Popoviciu.  Popoviciu, PDL: Primarul din Deta trebuie să-şi continue activitatea. E unul dintre cei mai buni /
Frunzăverde a afirmat că responsabilitatea pentru incidentele de la Deta aparţine doar fiilor primarului de acolo şi că este necesar ca PDL să aştepte rezultatul anchetei procurorilor. În ceea ce priveşte speculaţiile legate de faptul că taxa de protecţie colectată de către fraţii Roman să fi ajuns la edilul din Deta, democrat-liberalul s-a arătat sceptic în ceea ce priveşte veridicitatea lor: “Este greu de crezut acest lucru, din punctul meu de vedere”, a opinat el.
Mai mult, secretarul general adjunct al PDL, deputatul de Timiş Alin Popoviciu, crede că aceste speculaţii au un substrat politic. “Este foarte simplu să acuzi pe cineva atunci când s-a creat un scandal şi încerci să-ţi rezolvi problema pe care o ai cu primarul prin televiziune. Eu vă spun că lucrurile astea sunt simple speculaţii şi ţin de domeniul fantasticului pentru că îl ştiu foarte bine pe primar. E un om foarte serios, foarte respectat şi să vedeţi cu ce scor a ieşit primar în Deta”, a declarat, luni, Alin Popoviciu.
Acesta a adăugat că primarul Roman ar trebui să candideze pentru un nou mandat având în vedere că nu va reuşi să finalizeze chiar toate proiectele pe care le-a iniţiat în cursul acestui mandat. “Primarul din Deta trebuie să-şi vadă de activitatea lui în continuare pentru că, poate nu ştiaţi, este unul dintre cei mai buni primari din judeţul Timiş”, a conchis secretarul general adjunc

ALIN POPOVICIU- deputat PD-L de Timis


PRIMARUL PD_L-ist DIN DETA SI-A SCOS IN STRADA 100 DE SIMBRIASI PLATITI

Cca 100 de “cetateni” din Deta, s-au adunat in fata tribunalului ,”indignati” de faptul ca fii primarului sunt acuzati de acte de violenta, ei protestand pentru apararea acestora dar si a primarului , sustinand ca “victimele” sunt vinovate de scandal, adica sunt vinovate ca s-au bagat in sabia lui Bogdan Roman.
Se pare ca banii primarului pedelist au inceput sa functioneze, acesta platind mitingisti profesionisti pentru a le lua apararea fiilor lui.
Ioan Golosie, comandantul politiei Deta si-a dat demisia!
Ancheta este condusa personal de Liviu Popa, seful Politiei Romane.
http://mercenarul.weblog.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu