Regele Mihai I a transmis condoleante poporului norvegian - iar basescul nu

Adreseaza un cuvant de incurajare familiilor celor ucisi, raniti si poporului norvegian, in cadrul unui eveniment organizat pe Facebook de gruplul “ROMANIA BUNULUI SIMT” AICI:
Majestatea Sa Regele Mihai a adresat un mesaj de compasiune și sprijin Majestății Sale Regelui Harald a V-lea si poporului norvegian, adica a facut ceea ce actualul presedinte al Romaniei nu a fost in stare sa faca nici pana in acest moment.
Consider ca este obligatoriu ca  seful unui  stat, sau premierul, sa transmita condoleante victimelor unor asemenea orori, chiar daca acestea nu sunt din tara lor. Dar ce sa stie impertinentul si securistul basescu. Apropo stie cineva pe unde umbla basescul,  de nu si-a putut face timp sa trimita un mesaj de condoleante absolult normal si de bun simt familiilor victimelor din Norvegia?
Iata mesajul regelui Mihai, care dovedeste ca acesta reactioneaza cu mult mai rapid, profund si atent la evenimentele internationale, asemeni unui adevarat sef de stat, nu ca acest Amy Winehouse al Romaniei, presedinte actor-securist, (varianta barbateasca si bastinasa), a se intelege explicit traian basescu.
_______________________________________________________________________________________________________________________
“Am fost puternic șocați și profund întristați la vestea ororilor de neînchipuit care au avut loc în Norvegia. Tragedia este peste orice închipuiri!
Singura consolare în acest moment este că, așa cum ați menționat, întreaga voastră Națiune este unită. De-a lungul secolelor, norvegienii au făcut atât de mult pentru a apăra cu mândrie și demnitate libertățile și independența lor și sunt sigur că ei vor sta, umăr la umăr, și în această tragedie.
Am fost foarte mișcați de fotografiile cu lucrătorii din serviciul medical și din alte servicii de urgență care au lucrat neobosit pentru a salva vieți; ei erau de toate culorile și rasele, ceea ce reprezintă o clară respingere a mesajului de ură pe care ucigașii au vrut să-l dea.
Gândurile noastre sunt cu voi în aceste grele momente de încercare.
Mihai R”
http://proiectomania.wordpress.com/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu