Iertare.........:)))

A doua oara este cind aud aceasta jignire, careia trebuie sa-i raspundem pe masura ofensei.
Sa cerem iertare:))))))) Un dobitoc zicea acum o luna la tv. ca Politia Romana trebuie sa ceara iertare presedintelui betiv ca, i-au spus anul trecut in septembrie "Iesi afara JAVRA ORDINARA". Si ca daca ii va cere ieretare,  nu va mai fi redus personalul cu 10.000 politisti :))))
Ieri am auzit ca Laszlo Tokes vrea sa cerem iertare ungurilor pentru vini, de care se fac ei vinovati fata de noi.
Asta consider ca face parte din spalarea creierelor noastre, in drumul spre indobitocire. Gasesc ca trebuiesc luate masuri  in  presa, sustinute permanent impotriva acestor abuzuri asupra inteligentei noastre.
NEBAGAREA IN SEAMA ADICA,  TRATAREA CU INDIFERENTA A ACESTOR JIGNIRI IMPARDONABILE, au efecte  catastrofale.  Trebuiesc luate masuri de urgenta in asa fel incit oamenilor de rind,  ca nu le intre in cap ca tacerea este, un fel de aprobare, adica  noi sintem de acord. Si aceasta strategie este tot pentru a ne muia patriotismul, de a ne face vinovati de vina dusmanilor nostrii.
Nu se aude nici o replica,  din partea conducatorilor tradatori ai neamului nostru.
Se tratreaza cu minim intreres aceasta grava jignire de parca, trebuie sa iti ceri iertare  in autobuz unui calator pe care din gresala la o frina, l-ai calcat pe picior. Dar oare   noi avem singe in instalatie? Eu plec acum ca pe duminica de azi, m-am enervat suficient.
Doamne cine oare ne-a prostit in halul acesta?   Lipsa de speranta pentru, viitorul nostru apropiat si mai indepartat ??????  CURAJJJJ !  DESTEAPTA-TE ROMANE !!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu