Sebastian Lazaroiu - cind tace, zici ca e timpit, cind vorbeste nu mai ai nici un dubiu !

Sebastian Lăzăroiu a preluat mandatul de ministru al Muncii de la Emil Boc
Fostul sondor de opinii, stergator de cacat la curul lui Basescu la Cotroceni si acum, ministrul cu munca la WC, continua cu tampeniile de sifilitic,asa cum ne-a obisnuit de atata timp.Inventatorul partidelor Alba ca zapada,Motanul incaltat,Scufita Rosie, cel care l-a scuipat si l-a pupat pe Boc in acelasi loc, adica in cur, continua cu afirmatiile de balamuc, ceea ce inseamna ca iar isi neglijeaza tratamentul de sifilis congenital si handicap mintal. Iata o mostra de sifilism proaspat:
“Sorin Oprescu e speranta PSD pentru prezidentialele din 2014. Nu stiu daca Crin Antonescu stie, dar i-o spun eu acum”, este previziunea pe care o face  Sebastian Lazaroiu, intr-un interviu acordat Ziare.com.

De asemenea,Lazaroiu  ii atrage atentia liderului PNL ca “se afla intr-o situatie clasica de somaj mascat”.(desi lui Lazaroiu iar trebui doar o indemnizatie de handicap mintal)
Sebastian Lazaroiu mai sustine ca USL reprezinta intruchiparea trecutului si “se va face pulbere pana la viitoarele parlamentare”.
Referindu-se la alegerile din 2012, fostul cacanar  prezidential este convins ca se va crea o majoritate in jurul PDL.
In interviul acordat Ziare.com, Lazaroiu  vorbeste si despre institutia pe care o conduce (sanchi)  si anunta ca are de gand sa faca descentralizare si restructurare la minister.
“In zilele urmatoare, vom semna un protocol cu Ministerul Administratiei si Internelor care va presupune un plan de actiune complex, inclusiv teste de integritate pentru functionari”, a precizat Lazaroiu.
Lazaroiu  anunta ca sistemul de pensii de stat nu va fi desfiintat, iar pensiile “pot creste in masura in care economia creste sanatos”.
“Ma ingrijoreaza forta de munca din mediul rural care reprezinta adevaratul rezervor pentru cresterea ratei ocuparii in urmatorii ani. Noi aici trebuie sa intervenim. Unele masuri de stimulare a angajarii la tineri sunt deja in functiune. Sunt stimulente atat pentru angajatori, cat si pentru angajati. Sunt si masuri pentru a-i mentine in campul muncii pe cei care se apropie de varsta de pensie”, a mai declarat handicapatul  pentru Ziare.com.
Cat despre scandalul legat de rata scazuta de promovare la bacalaureat, Sebastian Lazaroiu sustine ca “nu s-a intamplat nimic spectaculos, iar piata fortei de munca n-are nevoie de bucati de hartie pe care sa scrie “diploma”, ci de oameni pregatiti”.
“Cine tipa ca bietii elevi au fost persecutati in acest an cu camere de luat vederi nu le vrea binele nici elevilor, nici parintilor”, ne-a mai declarat Sebastian Lazaroiu.Dupa care s-a dus la Spitalul nr.9 sa-si faca tratamentul.
http://mercenarul.weblog.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu