Islamizarea Europei - doar o chestiune de timp

Atacul terorist din Norvegia mi-a amintit de pericolul pe care islamul il reprezinta pentru civilizatia si cultura occidentale. Am vazut un scurt documentar care prezinta unele cifre care ar trebui sa ne dea fiori reci pe sirea spinarii. Daca lumea crestina nu se va trezi – si se pare ca n-are de gand s-o faca – copiii si nepotii nostri vor trai intr-o inchisoare zidita de fanatismul islamic.
Cateva cifre sunt mai mult decat edificatoare.
Spre exemplu, ratele fertilitatii sunt in principalele tari europene urmatoarele:
- Franta – 1,8
- Anglia – 1,6
- Grecia – 1,3
- Germania – 1,3
- Italia – 1,2
- Spania – 1,1
Media pe intreaga Uniune Europeana este de 1,38, o cifra care nu poate sa sustina cultura europeana. In aceste conditii, Europa asa cum o stim noi, va inceta sa existe in cateva decenii.
O intreaga populatie straina creste in mijlocul nostru incepand cu 1990.
Pana in 2027, unul din cinci francezi va fi musulman. In doar 39 de ani de acuma incolo, Franta mohamed 300x183 Islamizarea Europei   doar o chestiune de timpva fi o republica islamica.In ultimii 30 de ani, populatia musulmana a Marii Britanii a crescut de la 82.000 de musulmani la 2,5 milioane!!
In Olanda, 50% dintre nou-nascuti sunt musulmani si doar in 15 ani Olanda va fi islamica.
In Rusia sunt 23 de milioane de musulmani, adica unul din cinci rusi. 40% din intreaga armata rusa va fi in doar cativa ani musulmana.
Pana in 2025, o treime din toti copiii europeni nascuti vor fi musulmani.
O declaratie socanta au facut cei de la Biroul Federal German de Statistica si anume: “Declinul populatiei Germaniei nu poate fi oprit. Suntem pe o spirala ireversibila. Vom fi un stat islamic pana in 2050”.
Ce spunea (satisfacut) si Moamer Ghadafi? Un adevar pe care nu avem cum il escamota: “Sunt semne ca Alah va repurta o victorie uriasa in Europa fara sabii, fara arme, fara lupte. Nu avem nevoie de teroristi. Cele 50 de milioane de musulumani din Europa o vor transforma intr-un continent islamic in decurs de cateva decenii”.
In prezent Europa are 52 de milioane de musulmani. Guvernul german se asteapta ca aceasta cifra sa se dubleze in doar douazeci de ani.
Sa ne mutam pe continentul nord-american. In Canada bunaoara, rata fertilitatii este 1,6. Pentru ca o cultura sa aiba sustinere demografica este nevoia ca rata sa fie de cel putin 2,11. Intre 2001 si 2006, populatia Canadei a crescut cu 1,6 milioane de cetateni din care 1,2 au fost emigranti.
In Statele Unite, rata fertilitatii este tot de 1,6 dar cu infuzia de “sange latin” ajunge la 2,11. In 1970 in SUA erau 100.000 de musulmani. Astazi sunt 9.000.000
Dupa cum vedem, lumea se schimba cu repeziciune. Daca vom contiuna sa stam cu mainile in san, nepotii nostrii vor purta burkha si vor fi pedepsiti prin sharia.Am sentimentul ca nu peste multi ani de acum incolo, mediocrul presedinte George Bush va fi privit ca un erou.De ce se burka1 300x224 Islamizarea Europei   doar o chestiune de timpintampla toate acestea? Pentru ca in timp ce femeile occcidentale se ocupa de cariera si apoi de familie, cele musulmane sunt doar animale de prasila.
Cand in Franta la un copil francez se nasc opt musulmani, treaba e groasa.Mai mult decat atat, in timp ce noua romanilor, care de bine de rau suntem apropiati cultural de majoritatea statelor europene ni se bareaza pe toate caile accesul la munca in tarile mai sus enumerate, sunt primiti in schimb cu bratele deschise sute de mii de asiatici musulmani in fiecare an.
Am mai spus-o odata si nu imi arog dreptul de a fi fost primul: democratia pe limba ei piere. Occidentul va disparea sub iataganul nescos din teaca de catre ienicerii si spahii intunecatului univers arab aflat in plina expansiune.

http://politmuz.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu