CINE NE CONDUCE? RAMOLITII NEAMULUI NOSTRU.....

Apreciez previziunile consilierului  guvernatorului Bancii Nationale,(A.V.) scheletul ambulant, din mai referitor la ieftinirea zarzavaturilor si fructelor. A avut perfecta dreptate cind a spus ca, datorita ploilor din mai, vom avea o ieftinire  a zarzavaturilor si  fructelor(dar vad ca fructele s-au scumpit).
Asta asteptam noi de la Banca nationala, sa auzim. Era vorba de marea cotitura din economia nationala. Isi inghite saliva des, cind vorbeste de parca ar avea emotii  gindindu-se la ce lucruri marete ne va spune. Ceva ce nu a auzit Universul. "Cu subiect si predicat."
Dar poate aceasta previziune o facea si baba Safta  de la  Cracanatii din Deal, gratis fara sa-i mai platim un  salariu baban in mii de euro, acestui bosorog care  arata ca un decedat de 6 luni, proaspat dezgropat.
Unde sint oare tinerii care, au studiat in strainatate finantele si care au venit sa lucreze in tara dar, s-au impiedicat de niste  fosile?

De ce ingaduim acestor specimene demne de Grigore Antipa, sa ne  distruga prin ramolisment si slugarnicie? De ce nu  cautam sa ne  dezrobim  de aceste  gunoie care trebuiesc aruncate la incineratorul de gunoi al istoriei.
Ce credem ca facem ingaduind ca acesti imbecili  sa conduca finantele tarii. Nici cu Guvernatorul nu-mi e rusine ca este sluga preaplecata a chiorului betiv si curvar?
Toate acestii mumii egiptene, ne conduc si bravii tineri ai tarii se supun . Ce vor zice generatiile viitoare carora le-ati distrus viitorul?  Este al 13-leA CEAS.
CURAJJJJJJJJJJJ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu