:: Tot ce trebuie sa stii despre Hrana VIE

Titlu*:Tot ce trebuie sa stii despre Hrana VIE
Autor:*:www.vindecator.com
Poza:livingfooddwffdfe.jpg
Articol*:Doctorul elvetian Paul Kutschoff, a fost primul care a demonstrat, in anul 1930, ca organismul uman are nevoie de MINIMUM 50% hrana vie intr-o zi,pentru ca sa functioneze optim.

Pe de alta parte insa, daca peste 50% din alimente dintr-o zi NU sunt vii(crude), sistemul imunitar trateaza surplusul de alimente ca pe niste corpuri straine, astfel ca sistemul imunitar lupta cu surplusul de "hrana moarta" ca si cum ar lupta cu un corp strain care ti-a invadat organismul.

Ce este hrana vie?

Hrana vie = mancare care contine ENZIME.

TOATE organismele vii contin enzime. Unde nu exista enzime, nu exista viata.

Enzimele se distrug in totalitate cand un aliment este gatit termic(fiert,prajit,copt etc), motiv pentru care mancarea gatita este de fapt mancare moarta – indiferent ca vorbim de alimente vegetale sau animale.

Ce sunt enzimele ?

Fiziologic vorbind, enzimele sunt niste proteine active care pun in miscare toate procesele biochimice care au loc intr-un organism viu – fie el om, animal sau bacterie.

Toate procesele din organism, inclusiv cele care ne ajută să vedem, să gândim, sa digeram hrana, să respirăm, se produc în cazul unei persoane sănătoase la viteze impresionante, iar acest lucru se datorează enzimelor.

Mai sunt numite "catalizatorii vietii", dar mai bine spus, ele sunt insăsi viata.

Noi oamenii avem 2 categorii de enzime:

Enzime metabolice si enzime digestive.
Citeste articolul intreg: http://www.vindecator.com/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-hrana-vie/
www.vindecator.com ☻



Powered by EmailMeForm

6 comentarii:

  1. M-am uitat pe blogul tau.
    Aici pe acest blog, la comentarii( mai putin acesta) faci special, ca sa ne bagi pe toti in ceata???Daca da, cu mine ai reusit !!!!!
    Cu bine si la alte comentarii mai comice,

    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ca sa va bag in ceata ci ptr. a intelege adevaratul sens al faptelor care se petrec in RO si inca nu stiti sa le controlati .

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai, asa credeam si eu. Dar te-am verificat, sa vad daca ai ginduri bune. Am nadejde in tine pe viitor.
    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  4. cam din 2004 tot am facut avertizari de tot felul ... dar na daca unii au inteles mai greu ... in 2010 au inteles mai multi ... peste 5 milioane de romani....

    RăspundețiȘtergere
  5. Un băiat de 15 ani a sărit de la etajul 5 pentru că a ... asa UCIDE parlamentul NAZIST tinerii - le da zahar RAFINAT care distruge neuronii - acesta trebuie scumpit de 100 de ori am mai spus altfel vom avea un POPOR de BOLNAVI PSIHICI si NEVROZATI !!!

    RăspundețiȘtergere