PRESA ESTE VINOVATA


Refuz sa ma mai uit la stiri de mai bine de un an. Nu am nimic de castigat si cu atat mai putin de pierdut. Talk-show-urile si-au depasit intelesul si au alunecat in mascarada la care participa mascaricii media si mascaricii politici. Nu mai votez de doi ani si nu am absolut niciun regret. Nu am pe cine. Aceiasi si mereu aceiasi mincinosi cupizi, o haita de lupi flamanzi, indiferent de culoarea blanii de oaie cu care se acopera, care nu ajung niciodata in puscarie. Sunt la fel de roman ca toata lumea dar de mintea si de interesele mele prefer sa ma ocup singur. Putreziciunea morala a ajuns pestilenta chiar si de dincolo de televizor. 
"Prindeti hotul' striga cel mai mare hot de suflete: MEDIA ROMANEASCA. Nici macar scarba nu-mi mai este. Sunt indiferent. Motivele?




Va invit sa cititi dintr-un articol de Tom Gallagher.
Scrie rar dar bine.
 
Cea mai coerentă şi categorică opoziţie continuă s-o facă mogulii media - cel puţin în ceea ce-l priveşte pe Traian Băsescu. În prezentele vremuri de criză economică se tem, fireşte, pentru averile şi puterea lor, un lider cu idei politice subversive şi determinat să le mai reducă din influenţă constituind un factor de risc major. Aşa se explică virulenţa şi grobianismul atacurilor lansate constant la canalele de ştiri cu cea mai mare audienţă - atacuri care se extind cu mult dincolo de opoziţia faţă de un singur om. Cetăţenii sunt bombardaţi, invariabil, cu mesaje care invită, în fond, la o conformare în faţa unui sistem specializat în deturnarea banilor celor care muncesc din greu către cei bine conectaţi, recte posesorii eternelor "pile, cunoştinţe şi relaţii". Publicului - în special celui tânăr - îi este propovăduit, seară de seară, un set de pseudovalori, bazate exclusiv pe căpătuială. Abia după ce Băsescu va fi părăsit scena politică se vor putea evalua, mai la rece, impactul pe care degradantul şi nonsensicul spectacol tv l-a avut asupra evoluţiei/involuţiei intelectuale a naţiunii, cât şi şansele cetăţenilor de a se mai trezi din actuala lor infantilizare. 

21 de comentarii:

  1. Totul este adevărat şi una şi alta...:(
    Şi acum noi ce să facem?

    RăspundețiȘtergere
  2. Antiignorantule,
    Esti generos astazi. Am postat ceva asemanator si pe www.rodulpamantului.blogspot.com iar comentariile au durat toata ziua. Daca esti curios, esti invitatul meu de onoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mariana,
    Nu cred ca mai putem face altceva decat demonstratii si huiduieli, dar in orice caz, ei sunt imuni. Sacii lor sunt deja in caruta, pe cand noi nici macar saci nu avem. Am avut oarece comentarii pe "rod" dar nimeni nu a pus pe tapet chestiuea unei solutii, asa cum ai pus-o tu, si de fapt acesta este fondul problemei. Noi ca de obicei platim oalele sparte. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca tot suntetzi voi aşa deştepti, de ce sfinti mei nu ghicitzi o ecuatie a carui rezultat sa scoata tzara din rahat atunci?

    Criminalii au acuma 3 mese pe zi si o duc mai bine decat pensionarii de azi...

    Tot presa e de vina ca s-au distrus sistemele de irigatie comuniste si calea ferata comunista si padurile comuniste si digurile comuniste de catre raurile comuniste:) ?!?

    RăspundețiȘtergere
  5. Catre adm.,
    Nu am primit nici un raspuns la mailul meu, de acum 3 zile, ca nu-mi trebuie parola noua. Eu am parola. Asta este o gaselnita? Cit dureaza pina se da a 2-a parola???
    Si benrele acestui blog, sint puse pe 6 din cele 7 bloguri ale mele, de pe blogspot si weblog.
    Am parola mea pe care mi-ati dat-o la inceput, nu am cerut sa-mi fie schimbata.
    NU-MI TREBUIE PAROLA !!!!!
    Odorica

    (Ma scuzati dl.Dan ca am intervenit aici la art.dvs.)

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnilor, că doar no să vă zic "tovarăşi" să mă hiuduiţi, deşi cred că noi toţi suntem pe lângă căruţă...eu îmi aduc aminte un slogan comunist, bun.:)
    Se zicea pe vremuri că România este o căruţă în mocirlă şi TOVARĂŞII(părinţii noştri) au pus umărul şi "au scos căruţa din mocirlă".
    Am o soluţie: toţi care suntem în putere, domni sau tovarăşi, nu conteză, să punem umărul şi să răsturnăm căruţa la care se referă Dan, că-i va sta bine în mocirlă, cu stăpânii ei cu tot!

    RăspundețiȘtergere
  7. EdebiMevzulaR da presa... ca a distras atentia cu tarfe si debili in timp ce altii furau si ucideau....

    RăspundețiȘtergere
  8. da Dan Ioanitescu tare blogul acela ... la mine fiecare secunda conteaza in informare si analiza deocamdata ... de aceea nu prea am timp ...

    RăspundețiȘtergere
  9. hera mariana deja caruta este ridicata pe 2 roti :)

    RăspundețiȘtergere
  10. daca vreti mai multe rezultate ... sa fie respectati pasii cu masinile si alimentele de la mine de pe blog ... vorba aia multi .... si putini ... sau cine are .... va .... sau cauta si vei gasi ... aveti pe bloguri toate indicatiile ... folositi ... informati ... avertizati ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Hmmm...vad ca nu prea va plac opiniile diferite,asta miroase de la o poşta...

    Nu am nimic de comentat cu privire la TRADATORİİ cuprinşi de CONVULSİİLE FASCİZMULUİ ınsa d'aia e PRESA nu? Sa fie Libera!! In orce tara DEMOCRATA exista presa... E normal sa puna ın paginile gazetelor şi MAGAZİN şi CULTURA şi POLİTİCA ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Lupta de clasa se ascute şi ın Romania cum dealtfel e peste tot iar presa e normal sa fie pe baricade, nu e ceva anormal...

    Haa, nu le convine americaniştilor, iar aburelnita e ca vai domnule presa asta a dracu' ea critica capitalismul şi imperialismul ıntr-o perspectiva socialista...
    Ei bine ,lenea romanilor devenita traditzionala dupa 89'se transforma ın harnicie cınd e vorba de aruncat cu cacat...

    HeraMariana, deci sa ınteleg ca voi considerati rasturnarea cotırcii ın namol germenul sperantei pentru viitor?:))

    RăspundețiȘtergere
  13. T.G. asta care "scrie aşa bine", cred ca e prost cu patalama ... In ce tara democrata media este cenzurata ???

    T.G. ar face bine daca s-ar duce ın Marea Britanie şi s-ar apuca de altceva, deoarece a devenit la fel de jegos ca şi datatori cu parerea de pe malurile Dımbovitei ori Arieşului...

    V-am pupat pe basca:))

    RăspundețiȘtergere
  14. ZONELE din jurul TELEVIZIUNILOR mari sunt pline de RADIATII CANCERIGENE - sa plateasca TAXEmai Mari la stat !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. pana in 2012 ESTE posibil sa fie CUTREMUR MARE in B. nu cum spune cineva ca pana in 2021 nu ... ei nu tin cont de unele exploatari care au ca efect si producerea de cutremure mai mari ... http://www.realitatea.net/trei-cutremure-au-fost-inregistrate-sambata-in-campia-romana_724983.html

    RăspundețiȘtergere
  16. solutia ptr. evaziune fiscala - cei care fac evaziune ajung sa detina masini si case - MARITI amenzile la SOFERI - impozitele MARITE la cei care au mai mult de o masina si o casa ,asa veti aduce la buget MILIARDE de EURO , faceti simulari pe calculator sa VERIFICATI !!!

    RăspundețiȘtergere
  17. CU 5 miliarde euro din REZERVA nationala bagate in AGRICULTURA si in pensiile salariile medii - mici , putem deveni cea mai Puternica tara din EUROPA raportata la cap de locuitor !!! dar investitiile sa fie FOARTE TRANSPARENTE si CONDAMNATI la puscarie pe viata cei prinsi ca baga mana unde nu trebuie !!!

    RăspundețiȘtergere
  18. CEI din TELEVIZIUNI stiu ce-i ASTEAPTA ptr. ca nu SPUN PE POST ADEVARUL despre ZAHARUL RAFINAT ??? SOCURI PSIHOLOGICE , DEZLANTUIRI ale FORTELOR NATURII in unele zone cu , care au LEGATURI mai MARI , ETC. - nu este de GLUMA ! SUBESTIMATI NATURA si LEGILE UNIVERSULUI . aveti pe internet si bloguri toate datele despre zaharul RAFINAT care este DROG si duce printre multe altele la SUPERVIOLENTA !!! stim ca , clanurile naziste din PARLAMENT vor prin violenta controlul ABSOLUT , etc. !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. In aceste momente parlamentarii , magistratii , BOR si aviatorii civili isi ingroapa copiii si nepotii in Ignoranta si Satanism organizat ... acum ei trag de niste Sfori extrem de Periculoase ... viitorul va ARATA mai clar aceste FAPTE ...

    RăspundețiȘtergere
  20. Guvernul pe care il CRITICATI se BAZEAZA SI pe romanii care Merg saptamanal cu Masina Personala la MARE si consuma acolo Produse din IMPORT … alte TARI , astfel creste DOLARUL si EURO … MULTA MINTE mai trebuie unor ROMANI !!!

    RăspundețiȘtergere