:: Falimentul unei natiuni(art.nepubl.de dvs)

Titlu: Falimentul unei natiuni(art.nepubl.de dvs)
Autor:: Odorica Ion
Poza: basescu plingind 2.jpeg
Articol: Foto:Traian Basescu plinge de grija poporului.

M-am saturat sa facem pe prostii si sa nu se puna punctul pe I, de clevetitorii de la posturile de stiri tv. care fac pe atoatestiutorii.
Nu se vrea sa se spuna adevarul ca, pe linga conditiile vitrege ale climei, o lovitura la baza existentei noastre, este despaduririle muntilor nostrii care mentineau un echilibru in calea puhoaielor. Erau poate pagube mai mici si mai putine vieti omenesti secerate. Dar a fost usor sa ne "intoarca mintea cum au vrut ei", vorba unui clasic in viata.
Nu vrea nimeni sa ia taurul de coarne. Guvernul da 50 mil. de fiecare mort. Dar ei au luiat miliarde de euro, pe bogatia verde a tarii de mii de ani.
Am citit ca in sec.XIX traversele de la caile ferate europene au fost facute, din trunchiurile copacilor nostrii din Ardeal seculari. Dar am crezut ca aceea erau primitivi si au pus la dispozitia tarilor civilizate inaintea noastra, bogatia codrilor nostrii seculari.
Ni se tot flutura prin fata, ca se fac impaduriri. Se fura milioane de hectare de padure si se arata ca s-au pus puieti,pe citeva zeci de hectare. Cind vor tine acestie tinere vlastare, piept puhoiului de ape? Nici peste o suta de ani.Caci cine sa ii ocreteasca pe ei de acum, impotriva apelor vijelioase care matura tot in cale? Cind vom intelege ca aceasta nenorocire, pe linga celelalte abatuta peste capului poporului nostru, este facuta de politicienii nostrii dragi cu buna stiinta, care au fost si sint interesati numai de a fura tot, din tara asta chiar si viata asta amarita, luata inainte de termen.
Am vazut la tv. ca a murit cel mai batrin senator, din senatul SUA la 92 de ani.M-a imtresionat ca s-a spus ca pe linga ca a ajutat la faurirea si punerea in practica a legilor binevenite pentru poporul american, ca fiind chiar paralizat in carucuior cu rotile nu a lipsit nici odata de la sedintele Senatului American.
Asa ne trebuie noua, un om dedicat trup si suflet pentru binele poporului.
Dar noi ne-am ales conducatorii dupa dansul cu fuste crete, dupa manelisti(ei oricum nu sufera de loc).Nu ne-am gindit la noi in primul rind, la fibra noastra ca popor.
Dar, unde este Presedintele nostru, mai avem presedinte sau si-a dat demisia, sau a fugit cu elicopterul, ca Ceausescu pentru vini mult mai mici?
E asa fricos si nu vrea sa dea piept cu adevarul gol golut in fata alegatorilor.
Adevarul este ca nu il doare nici in c.... si-a facut si isi face in continuare interesele lui si nu ale noastre ale tuturor.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://singurafelina.blogspot.com/ si http://odorica.blogspot.com/

Visitor Ip: 85.186.214.25

26 de comentarii:

  1. Am gasit acum cateva minute un mesaj offline pe YM, dau copy paste:
    Evenimentele se precipită, pentru Traian Basescu si boala lui, de la o zi la alta, de la o oră la alta. În ciuda secretomaniei diabolice care a fost instituită (ofiţerii SPP sînt mobilizaţi în dispozitiv şi nu s-au schimbat de 48 de ore, ca să nu vorbească prin oraş, sau cu familiile, s-a lansat minciuna că ar fi vorba de un simplu control ORL etc.) – noi am aflat adevărul. Astfel, joi dimineaţă, în jurul orelor 8,30, două maşini ale SPP (Cielo bleumarin) au venit de la Bucureşti la Constanţa pentru a o lua pe bătrîna mamă a lui Băsescu şi a o transporta la Spitalul Militar din Capitală. Alături de ea a fost şi măicuţa de la Mînăstirea Techirghiol, care o îngrijeşte. De asemenea, a venit la spital şi fratele lui Traian Băsescu, Mircea. Acolo erau Maria şi Ioana Băsescu .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vreau raul nimanui, dar eu pentru acest personaj odios, NU AM NICI UN FEL DE COMPASIUNE !Cu bine,
    Multumesc pentru informatie,

    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Odorica,
    aveţi dreptate în toate cele scrise!
    Eu cred că plânsul şi râsul acestui om nu a impresionat pe nimeni.
    Starea lui actuală nu mă impresionează...nici nu cred că-i este dor cuiva să-l vadă!
    El trebuia să gândească înainte de a "săpa groapă celor 6 mil. de pensionari"...
    Mi-e milă de bătrâna lui mamă, ce-o fi în sufletul ei...?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sint perfect de acord in totul cu ce ati spus, dar noi am suferit si suferim prea mult din cauza lui.De aceea nu am nici un fel de compasiune si mi-e inima impietrita.
    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e vina nimanui ca voi suferiti, e doar vina voastra, voi va alegeti destinele si sunteti raspunzatori pentru viata voastra jalnica...schimbarea nu vine de la cei din jur, vine din interiorul vostru, daca voi nu sunteti capabili sa renuntati la jale "au viata mea ce ratata sunt , ce saraca sunt , vai dar unde mi'au fugit neuronii?i'a furat Basescu, el e de vina!!!" , e doar vina voastra... aveti totusi o varsta...unde sunt responsabilitatea si mentalitatea care ar trebui sa vina cu varsta...? stati, am uitat...le'a furat Basescu! Hahalera....

    RăspundețiȘtergere
  6. ANONIMULE!
    Dacă ai sânge în venă, dă-ţi arama pe faţă şi faţa la vedere!
    Sau loveşti pe la spate şi te lupţi cu pensionarii, ca Băsescu?
    Mai gândeşte puţin, mi se pare că noi am făcut ceva pentru ţara asta şi implicit pentru voi tinerii de azi.
    Voi...v-aţi apucat de "săpat gropile" înainte de vreme...NU-I FRUMOS!

    RăspundețiȘtergere
  7. Este artigo mostra também a realidade do meu país Brasil, onde o povo sofre com inundações e destruições por via naturais causadas pela ação do homem e o descaso dos governantes. Enquanto houver desmatamento de nossas florestas, a natureza dará sua resposta com catástrofes absurdas. Me solidarizo com o povo da Romenia, visto as enchentes recentes. Um abraço.

    Acest articol arată, de asemenea, realitatea din ţara mea Brazilia, acolo unde sunt oameni care suferă de inundaţii şi de distrugere de către naturale cauzate de acţiunea umană şi neglijare a conducătorilor. Deşi există defrişarea pădurilor noastre, natura va da răspunsul în caz de catastrofe absurd. Eu simpatizez cu oamenii din România, ca recentele inundaţii. O îmbrăţişare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce mult ma bucur Fernando, ca m-ai gasit si aici. Ai tradus, ai inteles totul si ai tradus si pentru mine. Esti un adevarat barbat, faci cinste Braziliei. Imi pare bine ca simpatizezi Romania si pe cetatenii ei. Aici oamenii se chinuiesc singuri cu toate greutatile fiind abandonati de catre autoritati.Ai facut ce ti-am spus? Ai vazut ce am pus eu pe blogurile mele?
    Te imbratisez, papapa Odorica

    RăspundețiȘtergere
  9. Voi?Voi ati facut o pula pentru tara asta,femeie!Cine esti tu? Cine sunteti voi? Daca erati cineva si meritati ceva mai mult decat aveti,ati fi avut si ar fi stiut lumea de voi. E vina cuiva ca ai tu o pensie care nu te satisface? E vina ta ca nu te'a dus capul , ca sa ai un loc de munca favorabil, care sa iti aduca o pensie bunicica.Si te doare pe tine singurul neuron ca nu am eu cont ca sa las un nume?Cu ce te satisface un nume?Daca vrei nume si prezentare,lasa'mi adresa si vorbim,nu am nimic de ascuns.Nu sunt de partea nimanui, tu sau Basescu sau oricine altcineva= 0!
    Iar tu, draga mea Odorica....scuza-ma, dar esti jalnica...nu am nimic personal cu tine...imi inspiri mila,doar atat.... imi pare foarte rau pentru tine...

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Mariana,
    Sa va spun un secret,
    Sus la Top 15 Comentarii daca urmariti abonatii:)exemplu la mine acum scrie 61 plus acesta ,peste cıteva momente o sa scrie 62.
    Şi anonim daca fac comentariu, acolo tot se ınscrie:)
    Şic!


    Noo Pasaran!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. HeraMariana-103 comentarii, daca faceti un comentariu anonim acolo la Top apare 104 chiar daca e anonimat nu conteaza, contoarul se ınvırte dupa seria Pc.-ului şi numar de imeil nu dupa nume:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Deci de acolo va puteti da seama daca anonimatul este facut de unul din aia'15,ori daca e venit de afara:)Pentru ca e din interior:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim daca erai asa destept acum erai salvatorul ... asa ca taci si mediteaza in padure inca 5 ani ...

    RăspundețiȘtergere
  14. Hay pardon,am uitat şi binentzeles şi seria abonament google,

    RăspundețiȘtergere
  15. ce spuneam ... marți, 2 februarie 2010
    PUTEREA si VIITORUL
    Din toate informatiile puse cap la cap .... plus din altele mai subtile pe care nici serviciile secrete nu le pot depista usor .... in urmatorii 5 ani vor muri pe planeta foarte multi oameni ... prin calamitati foamete sau si razboaie etc. ... deci aveti grija de copii si de femeile cu bun simt .... ca politicienii CORUPTI VIN si PLEACA .... PUTEREA este in VOI !

    RăspundețiȘtergere
  16. Bună Ziua !
    Când NE VEDEM ?????????
    Căci discutăm ... parole !
    ~
    N-am prea înţeles treaba cu contoarele individuale ?!! Eu, de exemplu ... NU am mai trecut tare demult pe aici ... nici măcar să COMEBTEZ ! Dar parcă aveam MAI MULT de 35 de comentarii !!?
    ~
    Cât despre ANONIM ... poate fi ORICINE, care ştie româneşte ! Aşa cum ANONIMUL ... are acest drept, şi eu AM DREPTUL ... de a-l IGNORA !!!
    Chiar contează pentru ORICINE de Bun Simţ, să ştie unde pune cineva NECUNOSCUT ... o virgulă, în plus, sau în MINUS ??? Dacă acesta ... înjură sau NU, potenţialul de CREDIBILITATE este NUL !
    Câţi dintre noi ... nu se "ascund" după o MASCĂ ??? ... puţini ! Nici la mine, care practic O DESCHIDERE spre "public" destul de largă ... NU putem vorbi de TRANSPARENŢĂ ... 100% !!
    Pentru că NU se poate ! Mai ales după Clonare (care încă NU a încetat !) ... m-am DOMOLIT, cu prea multa ... SPOVEDANIE !
    ...
    DA ... chiar şi pentru mine SE POT utiliza ... CRIMINALII PLĂTIŢI !!!
    Iar eu sunt ... DoarATAT, pe când BASE ... ESTE în Frunce ... a STATULUI pe loc ! De fapt, ... a retrogradării ............. umane !
    ~
    Bună Ziua !
    Când NE VEDEM ?????????
    Căci discutăm ... parole !
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  17. legile femosan ...Prudenta la Calamitati ... liste cu averile LOCALILOR ... formate echipe cu , coordonatori la CALAMITATI ... dozat efortul fizic CORESPUNZATOR ... minutele de odihna ... mutati sinistratii corespunzator ... fara zahar rafinat si euri la SINISTRATI ...

    RăspundețiȘtergere
  18. legile femosan ... urgent , cu masinile parlamentarilor si guvernantilor se pot cara direct ptr diguri nisip si alte materiale

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt gata oricând să pun mâna pe armă dacă asta va fi ultima soluţie pentru a scăpa de hoţi.
    Vor să ne vândă precum pe animale la străini, nu mai au ce fura şi aştia ar fi capabili să ne vândă şi organele din noi pentru a mai lua ceva.
    Băsescu sifonarul securităţii ne dă lecţii de democraţie, Udrea eleva membră de partid care îşi sifona profesorii, Videanu al cărui tătic făcea afaceri cu hidra roşie, Boc care a vândut şi băncile din Cluj cât timp a fost primar.
    Âştia ne conduc? Nu fumez dar dacă scăpăm toţi nenorociţii promit să fumez o ţigară.
    11 iunie 2010, 21:32
    Odorica Ion spunea...

    Cind vei striga la ultima solutie ia-ma si pe mine. Barem sa stiu ca nu am trait degeaba.Stiu sa trag.
    Esti cel mai curajos.
    Cu bine,
    Odorica
    12 iunie 2010, 02:56
    Ziyati spunea...

    .
    .
    Da fraţilor! Sunt perfect de acord cu voi (mă refer aici la ultimele 2 comentarii - Costea şi Odorica Ion): ăştia ne-au adus în aşa fel să fim în stare să punem mâna pe arme, să ne dorim un Vlad Ţepeş care să aibe grijă de hoţi!
    .
    Starea asta de spririt este una gvasi-generală! Asistăm la o radicalizare a opiniei publice, care sătulă de hoţii, de şmecherii, şi de traiul greu, aproape că-i vrea pe actualii guvernanţi morţi!
    .
    Ceea ce uităm noi este că trăim în secolul 21, nu în secolul 15! Atunci era o variantă trasul în ţeapă, acum nu mai este! Şi de altfel... nu ne dorim să moară români, ne dorim să salvăm România! Vreau să conştientizeze actualii guvernanţi că sunt incapabili, că au dus ţara la dezastru şi să plece! Nu aş vrea să se ajungă la o nouă revoluţie... dar dacă asta e ultima soluţie, nici eu nu mă voi da la o parte!

    Baftă mare tuturor!
    Acesta este adevarul Art.Cum ar arata Romania fara ei. din 9 iun.2o10
    http://ziyati-fcrb.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  20. Boc si Basescu sunt santajati de masoneria si mafia din RO. asta este clar , deci sunt victime sigure orice ar fi ...

    RăspundețiȘtergere
  21. Planul intitulat “Israel în România” s-a făcut cu concursul guvernelor de după 1990 şi al principalelor mijloace de informare în massă (ziare, posturi Radio-TV), care cenzurează toate ştirile şi informaţiile tangente acestui subiect. Scopul final al planului “Israel în România” este instituirea unui control deplin asupra ţării noastre şi deposedarea, în fapt, a românilor de teritoriul lor naţional. http://bisericasecreta.wordpress.com/2010/07/07/un-plan-diabolic-ocuparea-romaniei-de-catre-evrei/

    RăspundețiȘtergere
  22. va mai uitati mult la TV ? dupa SABOTAJE trebuie sa descoperiti SCOPUL ! care este adevarul ? multi politicieni sunt SANTAJATI sau VANDUTI !!! SUPRAVIETUIRE scrie pe ROMANIA !!! sa va aparati RESURSELE !!! ignorati MARII AFACERISTI CU IMPOZITE MICI CARE CUMPARA ARMATA SI POLITIA !

    RăspundețiȘtergere
  23. deja suntem ocupati de cateva tari numai prin DECLARATII si SARACIREA STRUCTURILOR deocamdata ... Familiile care au AVERI MARI si nu le folosesc ptr. dezvoltarea AGRICULTURII ECO vor CLACA !!! * Cei cu averi de peste 500 000 euro trebuie sa VADA cum SUGRUMA POPORUL ROMAN prin MANIPULARE si IGNORANTA !!!

    RăspundețiȘtergere
  24. normal ca romanii sunt de vina ca nu folosesc medicina ISIHASTA si imbogatesc FIRMELE de MEDICAMENTE luand ZAHAR rafinat care este DROG - POPOR DE DROGATI si ROBOTI !!! PARLAMENTUL si GUVERNUL DEZINFORMATORII POPORULUI nu se mai satura de TAMPIREA POPORULUI !!! http://www.realitatea.net/basescu--nu-ma-simt-singur-responsabil-de-soarta-tarii--toti-cei-22-milioane-suntem-responsabili_722280.html

    RăspundețiȘtergere
  25. parlamentul si guvernul se vor DEZINTEGRA ptr. ca sunt CLADITE pe JAF si SPAGA etc. ... cat timp militarii pensionari nu ajuta Economia prin cererea de a se plafona pensiile la 3000 ron si salariile la 6000 ron nici sa nu se gandeasca sa mai sacrifice tineretul ptr. abuzurile unor generali din armata si alte structuri ….

    RăspundețiȘtergere