Ce se intampla cu mine?

Stiu ca nu este in tema blogului dar am o mare problema:
De ce cand visez ca scriu pe perete cu un pix ma trezesc brusc si nu am aer. De la un timp mi se face frica! Ce o insemna?

6 comentarii:

  1. Ca sa te ajut, in primul rand trebuie sa te intreb, ce reprezinta pentru tine aceasta fapta - de a scrie cu pixul pe perete ? Ti-a fost interzis sa faci asta ? ce parere ai despre acest aspect ?

    Cum adica ti se face frica ? De ce anume ti se face frica ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Visesz ce visez si imi apare in fata o fata cu parul lung negru nu cred ca sunt eu care scrie pe un perete alb cu un pix dinala la 1 leu albastru si ma trezesc brusc fara aer si beau apa si adorm la loc. Nu mai visez de doua ori in aceasi noapte. Nu mi-a interzis nimeni sa scriu pe pereti dar ma sperie oarecum si a inceput sa fie in fiecare seara si cand ma trezesc la 6 dimineata ma trezesc de 5 ori mai obosita. Dar noaptea ma trezesc speriata. Prima oara am spus ca este un vis oarecare dar in fiecare seara nu mi se pare ca este unu oarecare. Daca ma ajuti ti-as ramane datoare. Multumesc!! o seara buna :x

    RăspundețiȘtergere
  3. Visele reprezinta gandurile,trairile noastre interioare,exteriorizate uneori,cand dormim.Si eu aveam un vis zilnic...ca ma inaltam,zburam,si pe urma cadeam...tot asa ma trezeam ca tine...cu senzatia ca ma sufoc.
    Visul tau poate semnifica multe.poate iti place sa scrii...sa citesti...numai tu il poti descifra.Eu toate visele mele le-am descifrat singura.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Emme, de ce esti speriata ? Oare fata care scrie pe perete, ce-ar putea sa scrie ? hai sa ne gandim impreuna ? Oare ar putea sa scrie: "sunt asa de fericita, am viata pe care mi-o doresc si toate imi merg perfect"

    Te-ai simti speriata daca ar scrie fata aceea cu parul lung si negru aceasta fraza pe perete ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Si totusi nu mi-ai raspuns la intrebarea: "de ce anume ti-e frica in aceasta viata ?"

    "de ce esti speriata ??"

    Ce anume te infricoseaza

    P.S. poti sa raspunzi si legat de discutia pe care ai avut-o cu Feri, pe care am citit-o cu interes, si iti multumesc ca ai avut curajul sa te deschizi unor oameni carora le pasa de tine cu adevarat, neconditionat...

    RăspundețiȘtergere
  6. ma infricozeaza ca mi-a aparut asa de odata, insemna ca vrea ceva sa imi arate sau sa fac ceva cu viata mea.

    RăspundețiȘtergere