7 tipuri de barbati carora femeile nu le rezista

http://luminainnoapteganduridespredumnezeu.blogspot.com/

Iti prezentam cele 7 tipuri de “barbat perfect” pentru ca s-ar putea sa fii unul dintre ei si nici macar sa stii...

1. RomanticulBarbatul trebuie sa creada in romantismul clasic. Sa aduca flori, mici cadouri si atentii si sa aprinda lumanari in timpul cinei.

El trebuie sa-si sune iubita destul de des ca sa ii arate ca se gandeste la ea, iar cand ii face declaratii de dragoste trebuie sa se uite in ochii ei cu pasiune.

De ce este atat de atrgator?

Femeile cauta atentie si evident ca acest gen de barbat ofera asa ceva! Alaturi de un asemenea barbat o femeie poate fi extrovertita si isi poate exprima sentimentele liber.

2. Barbatul increzator in fortele proprii
Are incredere in el si propriile forte. Radiaza incredere, forta si este stapan pe orice situatie (cu limita ca nu trebuie sa-l confundam cu un barbat arogant).

Nu este gelos pe alt barbat si nu se simte amenintat de prietenii de sex masculin sau de colegii iubitei sale.

De ce este atat de atrgator?

Femeile sunt atrase de increderea in sine. Gandeste-te: daca tu te simti puternic, probabil ca si ea se va simti la fel alaturi de tine. Un barbat increzator nu asteapta aprobarea femeii in privinta capacitatilor sale si poate tocmai de aceea o femeie il adora.

3. Artistul
Este spontan si traieste clipa. Adesea o impresioneaza cu creativitatea lui, ca de exemplu cu o poezie sau cu o pictura.

De ce este atat de atragator?

Fiecare femeie vrea sa se simta unica si speciala. Ii place foarte mult sa fie muza unui barbat si sa-i inspire creatiile. Latura artistica a unui barbat denota sensibilitate si femeile adora asa ceva.

4. Strainul
Vine dintr-o tara exotica, are un accent atragator si un mod special de a privi lumea. Obiceiurile lui sunt neobisnuite, dar mereu pare atat de fermecator.

Nu trebuie sa fii neaparat din alta tara ca sa intri in aceasta categorie. Daca mergi in calatorii mult si vorbesti limbi straine, cu siguranta ai destul sarm sa cuceresti o femeie.

De ce este atat de atrgator?

Nu se poate spune prea mult despre acest barbat – este pur si simplu sarmant pentru ca e strain.

5. Rebelul
Latura rebela a unui barbat il face sa se duca unde il poarta vantul. De obicei este mereu pus pe aventura.

De ce este atat de atragator?

Fiecare femeie isi doreste un rebel (in limite rezonabile). Ii adora sinceritatea si faptul ca este direct. Un pic de rebeliune intr-o relatie aduce un plus de tinerete si prospetime intr-o relatie

6. Inteligentul
Conversatiile cu el sunt stimulante intelectual. O face sa rada pentru ca are un simt al umorului foarte dezvoltat. Chiar si o discutie despre politica este interesanta atunci cand o poarta cu el.

De ce este atat de atragator?

Frumusetea fizica nu mai conteaza pentru ca este trecatoare, dar inteligenta dureaza toata viata, ba chiar se dezvolta in timp. O relatie are mai multe sanse de durata in timp daca esti la acelasi nivel de inteligenta cu persoana de langa tine.

Daca ii poti arata ca esti inteligent, atunci in scurt timp va fi a ta.

7. Gentlemanul
Aceasta este barbatul care deschide usa unei femei, ii tine haina sa se imbrace si plateste de fiecare data. De obicei, stie foarte bine ce simte si ce vrea ea de la el.

De ce este atat de atragator?

Probabil consideri ca un barbat atent si bun nu are cum sa cucereasca o femeie, ca este nevoie de alte calitati. Uite ceva la care sa te gandesti: odata ce o femeie a avut alaturi un barbat care a dezamagit-o si care nu se purta frumos cu ea, atunci mai mult ca sigur isi va schimba prioritati.

Asta inseamna ca trebuie sa fie mai matura si va cauta un barbat care sa se poarte frumos, sa fie bun si bland, un om alaturi de care sa-si faca planuri de viitor.
Mie mi s-a parut interesant articolul..voi ve ziceti?

preluat de pe www.dormeo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu