Unde faceti revelionul?


Agitatie, cumparaturi, organizare, pregatiri...cam asa este atmosfera in prag de revelion. Toata lumea are stablitit locul unde va petrece noaptea dintre ani, normal, nu? Ei bine, cine a spus ca noi am fi normali? Eu in nici un caz.
Am avut norocul sa ne integram intr-o "gasca" taare organizata. Vorba aia...cine seamana se-aduna. In fiecare an eu eram cea care lua atitudine, ii stresam si reuseam sa stabilim ceva in cele din urma. Dar anul acesta chiar nu m-am mai implicat. Ma gandeam doar asa...mai este o luna pana la revelion, mai sunt doua saptamani...4 zile...ahhh...maine e revelionul. Abia aseara au inceput sa sune telefoanele, toata lumea disperata...baaai unde facem revelionul? Ne-am si adunat la un pahar de vorba, sa vedem ce stabilim. "Hai la munte. Esti nebun? Cand naiba ajungi, cand te pregatesti...rezervari alea, alea..Hai la vila unde am mai facut...nu se poate, e in renovare..." Si da-i si suna toata agenda din telefon...in ajunul revelionului. Ati mai pomenit asa ceva?  Cand am intrebat de ce nu au facut nimic pana acum, stiti care a fost raspunsul? "Pai daca majoritatea muncim pana pe 31...cand sa ne interesam?" Ma lasi...doar nu muncesti non stop. Bine, eu sunt libera de pe 28, dar nu am vrut sa ma implic...pur si simplu.
Gasca este formata, mai trebuie doar locul. Am gasit noi o varianta in cele din urma dar abia dimineata stim suta la suta. Va fi o zi tare agitata. Om vedea ce va fi pana la urma.

Pana atunci vreau sa urez tuturor autorilor de pe 100Ro in frunte cu domnul administrator cat si cititorilor nostri, un an mai bun, muuult mai bun, sa va aduca macar jumatate din ce va doriti, sa fiti sanatosi si fericiti... si sa-mi cititi aberatiile in continuare. LA MULTI ANI!!!

7 comentarii:

  1. :) aberatii haioase :) distractie placuta si La multi ani si tie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi o sa facem revelionul in casa lui Karl,(consortul prietenei mele)este o casa uriasa,ca un palat,n-am mai intrat intr-un astfel de palat pina acum trei ani cand am vazut prima oara casa..

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu fac revelionul impreuna cu logodnicul meu si cu fosti colegi de facultate :-D Partyyyyyy. Eu o sa fac intr-un palat mult mai mic ... o vila cu 2 etaje :-)) Buna si aia, decat o cutie de chibrituri dintr-un bloc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei, eu voi sta acasa cu familia, respectiv cu sotul si cu tatal meu. Sincer, dupa un an de care de abia astept sa scap, nici nu imi doream altfel. La multi ani!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!

    RăspundețiȘtergere
  6. Oana esti msritata?sa fii iubita,si sa-ti dea D-zeu tot ce-ti doresti,la cum arati credeam ca esti inca domnisoara.)
    Lillee numai bine si sanatate,impliniri personale si profesionale.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tasha, nu mai sunt domnisoara de un an.
    Va pup pe toate, La multi ani! :)

    RăspundețiȘtergere