DESPRE "DESCHIDEREA CERURILOR"

Am placerea sa postez un articol al bunei mele prietene Cristiana Antonovici, o ezoterista brilianta. Am acordul si bunavointa ei. La multi ani si ei si voua tuturor! 

joi, 31 decembrie 2009


DESPRE "DESCHIDEREA CERURILOR"

Reiau aici un articol mai vechi, dar mereu de actualitate, pentru cei care au poposit anul acesta printre noi. Cu ocazia aceasta va urez LA MULTI ANI !! cu sanatate si bucurie de patrundere in lumea cunoasterilor !!


Prin intermediul unui satelit care inregistreaza si linile campului magnetic terestru, s-a observat, la data de 31.12.2007, o modificare foarte interesanta a linilor de camp magnetic. Aceasta l-a determinat pe unul dintre cercetatorii care au facut descoperirea sa faca un mic filmulet, la care a asociat o muzica potrivita si l-a postat pe you tube la adresa:


http://www.youtube.com/watch?v=2JJdiRbBeDw
Interpretarea pe care o da cercetatorul este ca, potrivit calendarului Mayas, in anul 2008, incepe sa se "sparga" ignoranta care ii tine pe oameni departe de ceea ce sunt ei de fapt. Iar aceste imagini arata cum Pamantul, tot primind energie benefica din Univers, la un moment dat isi deschide linile de camp. De aceea clipul se numeste Opening the Gate for 2008 (deschiderea portii pentru 2008). In mod arbitrar s-a considerat ca liniile albastre sunt energie pozitiva, iar cele rosii, negativa. Cititi si comentariile.

Ni se arata atunci, prin aceasta , ca 2008 va fi un an mult mai spiritual...
COMENTARIU:
Parerea mea este ca acest eveniment ar trebui asociat celor care se petrec in fiecare an, in aceasta perioada a anului, si nu numai! chiar daca amploarea lui creste cu puțin de la un an la altul. De altfel si specializarea noastra, a oamenilor, in cautarea intelegerii unor evenimente cosmice creste in acelasi fel.
Este drept ca noi, romanii, știm multe lucruri de la americani, dar sunt si lucruri pe care americanii se pare ca nu il stiu de la romani (sic!): cum ar fi faptul ca in seara pe care o numim Revelion CERURILE SUNT LARG DESCHISE. Tocmai de aceea, numele acestei seri, nopti, vine de fapt de la Noaptea-Cand-Omul-Este-Treaz, cand omul poate cu greu sa adoarma, caci cerurile sunt larg deschise: mai bine petrece cu oamenii care la fel, nu pot dormi, decat sa innebuneasca foindu-se de pe o parte pe alta!
Cercetatorul care si-a spus parerea acolo stia frumos de anul 2012, mayasi, etc., si a facut aceasta legatura, insa este de atentionat asupra faptului ca IN FIECARE MIEZ DE VARA SI MIEZ DE IARNA DE PETREC LUCRURILE EXACT LA FEL, cu abateri in functie de vibratia medie locala a pamanturilor pe care traieste observatorul. De fapt, omul pana acum nu s-a gandit sa faca un astfel de studiu, sau nu a avut aparatura atat de performanta, sau in acel an lucrurile s-au vazut mult mai bine conturat in acest fel, datorita frecventei vibratiilor planetare din ce in ce mai ridicate. In fiecare an vor incepe oamenii sa observe tot felul de lucruri, pe care vor spune (ca si de multe ori in ultima vreme, cum am observat) ca "Pentru prima oara..." , sau "Niciodata nu a fost asa..." dar pana acum o parte dintre oameni nu au stiu clar despre așa ceva, in timp ce altii erau atat de obișnuiți cu astfel de evenimente, incat nu se gandeau ca altii nu le-ar percepe… Sau nu au putere foaarte mare de patrundere in mass-media, așa cum au americanii, ori un anume fel de credibilitate cum o au ei…
Eei… explicatii de acest fel pot continua la infinit, multi nu le accepta, scepticismul merge mana in mana cu orgoliul personal, sau profesional…
Exista confuzii... de tot felul, de la toate nivelele... unele sunt chiar induse in mod special pentru a abate atentia de la calea descoperirii adevarului si ruperii de influentele stapanitorilor canalelor de influenta si de putere (politica, religioasa, sociala, profesionala. ..). Asadar, "pentru prima oara" nu este decat o slaba, palida probabilitate, pentru unii, ca lucrurile sa se petreaca cu adevarat in acest fel, si va trece inca destul timp pana ce oamenii isi vor da seama cu adevarat de astfel de confuzii... Este o problema de cultura si informare, chiar si pentru un cercetator de la NASA!!!!
Veti vedea cum LINIILE DE FORTA SE DESCHID, ACOLO UNDE INITIAL ELE ERAU INCHISE, SCURTE SI INCHISE, ce deosebire este intre prima imagine si ultimile imagini in forta de la finalul filmului. Iata cum s-a pastrat imaginea acestei deschideri in popor, pentru ca informatia sa traverseze timpurile de joasa vibratie, si sa ajunga la perioada de trecere spre o noua dimensiune a constientei si constiintei umane, dand incredere omului ca el a fost cunoscator odata (si nu au venit...extraterestrii si i-au spus o groaza de lucruri despre care maimutica terestra nu avea, saracuta de ea! de unde sa le stie ... teorie la moda azi!!!). Tot ceea ce s-a desfasurat in legende, mituri, povesti nemuritoare nu au fost decat parabole la o cunoastere precisa, corecta, constiincios pusa in tipare, pe care omenirea sa le poarte cu sine prin timpurile ce i-au fost date... La fel ca si "DESCHIDEREA CERURILOR" IN ACEASTA MINUNATA NOAPTE.
In Romania, multi oameni petrec aceasta noapte in studiu, comunicare interdimensionala - la fel ca si noaptea de Pasti, la Pogorarea Sfantului Duh, in noaptea Sfantului Andrei... adica ori de cate ori se petrec pulsiuni de inductie energetica pentru ridicarea frecventei vibratiei planetei (de fapt a intregii galaxii si nu numai...) de-a lungul anului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu