Peste 1100 de vizitatori,azi

Cat sunt de mandru ,de ce am putut sa realizam impreuna in doar o luna si jumatate...Unii doar viseaza la asa ceva,chiar si dupa 1 an.Sa ai constant peste 600 de vizitatori pe zi,iar daca totul merge bine,vom sari la peste 1000 pe zi.Azi a fost pentru prima data cand pe grafic arata peste 1000 de vizitatori.Bravo 100 Ro,va promit ca voi face tot posibilul sa ajungem cat mai sus,sa ne simtim ca in familie,si sa devenim o mica vedeta printre blogurile din Romania.Tineti-o tot asa,si nu uitati: bunatate sufleteasca,calitate,si dupa aceea, cantitate.Eu cred ca aceste trei elemente sunt reteta succesului nostru de pana acum,si sper ca trendul acesta sa continue pe acelasi drum,dar pe un drum care urca prin munti.Maine,voi veni cu o noua functie surpriza pe 100 Ro,care va permite mai multa interactivitate cu vizitatorii nostrii.Veti vedea spre dupa-masa despre ce este vorba.Numai bine va doresc. :)[staaaatdecembrie.php]

14 comentarii:

  1. Va doresc cati mai multi vizitatori!
    Sa ne anuntati cand ajungeti la 200 pe zi ;)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru gazduire si pentru ideea pe care ai avut-o!

    Deja mi-am facut cativa prieteni aici doar dupa o sapt, ma simt bine, imi place atmosfera!

    La cat mai multi ani frumosi!

    RăspundețiȘtergere
  3. @VasiaUVI tu eti cel cu "O chicat o perja'n glod! " :)) toata ziua am avut aceste cuvinte in mintee,ce tare e titlul :) De maine am o surpriza si pentru tine,chiar daca nu esti autor,vei putea posta articole foarte simplu,fara inregistrare,fara logare,doar scrii articolul si il publici,in 2 secunde:) sper sa evitam nesimtitii,iar daca vor fi si nesimtiti care vor posta aiurea, deja m-am gandit la o metoda,asadar sa nu va temeti;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Alina,scopul principal asta a si fost cand am initiat blogul,eu stiam ca daca pot aduna oameni de calitate,si cu bunul simt,si atmosfera va fi ca atare,iar restul va veni de la sine:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Uuuu! La cat mai multi! Felicitari colegilor! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari eu sunt cel mai nou pe aici (cred!) doar azi mi-am facut cont si am postat si articolul sper sa ma simt bine in comunitatea vostra.:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Super!nu pot sa cred!1000,e grozav!

    RăspundețiȘtergere
  8. E un fel de vartej, un fel de sorb... nr antreneaza... :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai dreptate Dane,ne stimuleaza....sa fie tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc mult ca aveti incredere in mine si ca-mi permiteti sa scriu aici!
    Din pacate momentan nu am de pe ce scrie! Laptopul meu e la garantie si inca il astept! Mai reusesc sa scriu din cand in cand de pe PC dar aici e teritoriul logodnicei mele :).
    Multumsc si cum vine laptopul am sa incerc sa scriu aici, la dumneavoastra pe 100ro!

    RăspundețiȘtergere
  11. VasiaUVI
    Nu pot sa uit expresia de pe blogul tau: O chicat o perja'n glod!
    de cate ori ma gandesc la ea,ma amuz.:)

    RăspundețiȘtergere