Motoare de cautare - Booking[dot]com Probabil sunteti in febra ultimelor sute de metri pentru petrecerea de Revelion si daca inca cautati un loc de cazare site-ul www.booking.com poate fi una din alegerile voastre dupa www.hostelworld.com, numai ca www.booking.com este axat mai mult pe hoteluri hostelworld este axat mai mult pe hosteluri, acuma iti alegi dupa buget si dupa preferinta.

De ce este un motiv bun sa alegi sa cauti pe www.booking.com pentru ca ai posibilitatea la o selectie unica a hotelurilor – lanturi hoteliere sau hoteluri independente, in marile orase sau micile destinatii regionale – ofera calatorilor posibilitatea de a face cea mai buna alegere in functie de cerintele lor specifice si de asemenea disponibilitate excelenta si tarife competitive.

De asemenea poate fi folosit si ca ghid deoarece ofera diverse link-uri pentru orase, aeroporturi, regiuni, hoteluri şi multe altele.

Daca mergi intr-o tara straina si vrei sa stii conversia tarii respective il poti folosi linistit si ca un mic convertor sa ai o idee cat trebuie sa platesti pentru cazare.

O parte buna este nu trebuie sa platesti nici un comision cand iti faci rezervare si ca o facilitate in plus iti ofera posibilitatea sa faci rezervarea in orice moment.

Sa nu iti faci griji ca nu o sa ai de unde sa alegi pentru ca au in baza de date peste 73000 de unitati de cazare si sa iti faca pe plac exista si un call center la care puteti sa sunati si sa va ajute cu rezervarea.
De ce sa alegi sa iti faci rezervare pe www.booking.com ? Din niste motive simple dar in acelasi timp bine diversificate : garantia platilor rezervarilor efective; proces de rezervare in timp real cu o confirmare pe ecran si o confirmare directă prin email; 4000000 clienti efectivi accentueaza loialitatea clientelei, crescand in acelasi timp conversia si mai mult de 100000 rezervari de camere in fiecare zi.

Sper sa am putut sa te ajut sa iei o decizie buna sau macar sa te orientezi mai bine pentru viitoarele vacante.
Iti doresc un An Nou Fericit si multe impliniri!

Cititi si blogul Totul despre Hostel !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu