LA MULTI ANI DRAGI COLEGI!

In anul 2009 s-au intamplat multe.A venit criza,sunt mai putini bani,poluarea mondiala a crescut,iar pesimistii parca s-au inmultit.Eu m-am lasat de fumat,dar de cateva zile m-am apucat din nou.Pe la inceputul anului mi-am vandut Mercedesul(123,300 D),iar de cateva zile mi-am cumparat Dacie:P(deci nu mai pot fara masina).La inceputul anului am fost indragostit de o "gagica" de 18 ani,care locuieste langa Croatia,in Ungaria.A trecut repede.M-am apucat mai serios de arte martiale,iar inspre sfarsitul anului am renuntat la antrenamente(munca asta ma omoara).Am invatat mult,mai ales "limbaje de programare", html,CSS,si javascript(nu ca ar fi nu stiu ce greu,dar ma bucur ca am reusit sa invat).Vara ce a trecut,foarte rar au fost weekend-uri in care nu am facut o iesire la munte,o iesire la Sovata,sau la pescuit.A fost frumos.A murit mama unei foarte bune prietene(Andreea).Parca totul s-a schimbat.Nu mai e spiritul acela,nu mai radem atat de mult,nu mai glumim atat de mult.Am fost cel mai vesel grup de prieteni,cand ne adunam,toata lumea se simtea bine,si ne detasam de lumea rea care ne inconjoara zi de zi.
Iar inspre sfarsit de an am avut inspiratia sa initiez blogul 100 Ro.Nici prin gand nu mi-a trecut ca se va forma un blog de asemenea amploare.Si nici nu am visat sa intalnesc si sa cunosc atat de multi oameni de calitate,cum am cunoscut pe 100 Ro.Multe nopti nedormite,la serviciu beeam cate 4-5 cafele sa rezist.Dar a meritat.100 ro a meritat tot efortul.La inceput au mai fost unele tensiuni pe blog,dar incet-incet s-au linistit apele.Acum totul e bine si frumos,pe parcurs ne-am format,si suntem o echipa deosebita.O echipa,care atrage atentia oricarui vizitator care "calca pragul blogului".Chiar daca inca suntem in "curs de dezvoltare".Va doresc din suflet,tuturor colegilor mei,un calduros La Multi Ani,si sa aveti in suflet doar bunatate,pentru ca veti vedea,ca parca si lumea din jurul vostru va avea.Sa fiti fericiti,sa va iubeasca oamenii,si mai ales sa aveti sanatate multa,ca stiti cum se spune,restul ti le faci tu.

4 comentarii:

  1. La multi ani Feri, iti doresc un an BUN! Sper sa fie asa pentru toata lumea si sa ne 'auzim' cu bine in 2010! Si ii spun si blogului 100ro.blogspot.com un AN NOU FERICIT cu OAMENI FRUMOSI si BUNI!!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulţi ani dragi colegi şi frate Feri. Să aveţi parte de tot ce îi mai bun anul acesta care vine.

    RăspundețiȘtergere
  3. la multi ani!un nou an plin de impliniri!

    RăspundețiȘtergere