Manifest

.
Vreau legătură directă cu directorul de blog.
Am un mesaj pentru dumnealui.
Cine subscrie?
Ne-a dispărut și ciatul?!
:)

5 comentarii:

  1. Tocmai am terminat cu munca pe ziua de azi,mai aveam de vopsit o masina dar am lasat-o pe maine.....e nebunia asta cu masinile inainte de sarbatori,toata lumea vrea sa aiba masina vopsita de Craciun.Mai am 2 zile si scap,si ma voi odihni cat pentru tot anul.Ok,am sa pun inapoi chat-ul,in loc de "Noul regulament".

    RăspundețiȘtergere
  2. autoritara mai esti :))..ti-e dor de bietul Feri nu vezi ca e ocupat cu munca care ii ofera painea cea de toate zilele si nu are timp de munca in folosul comunitatii?...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. nu sunt autoritara sunt disperata
    dar de ce or vrea astia masinile inainte de craciun, si le pun in pom?
    eu vreau lista de autori de bloguri, daca se poate face. au aparut nume noi, nu ii stiu, vreau sa vad ce scriu mai mult decat in postul asta, sa vad daca sa citesc sau nu! CAND AI TIMP DOAR
    nu sunt autoritara, sunt stresata. :(
    pot accesa blogul cuiva numai daca comenteaza
    sper ca nu suna autoritar, sunt numai disperata :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vezi in sidebar selena,este acolo un link,scrie Autorii blogului ,chiar deasupra la "Cine suntem" ,ai sa vezi acolo lista tuturor autorilor care au postat cel putin un articol pe 100 Ro.
    Cu masinile habar n-am de ce,in fiecare an e asa,cand altii se pregatesc de sarbatori,noi vopsitorii auto muncim de nebun...a,si am auzit ca si la vulcanizari auto sta treaba cam la fel....

    RăspundețiȘtergere
  5. știu de aia din sidebar dar nu îmi place. îmi plăcea aia cu autori pe care mi-ai dat-o odată, dar nu mai merge. stai să încerc poate a început să meargă ... acum merge, scuze, asta voiam.
    ... și cu computerele astea..., acum, de ieri până azi, când se încarcă pagini pe aici îmi apare semnulețul galben de done with errors on page. iar trebuie să reinstalez explorerul. :)

    RăspundețiȘtergere