:: prostitutia

Titlu: prostitutia
Autor:: http://derscanu.net/referinte/despre-prostitutie/
Poza:
Articol: Ei bine, prostitutia chiar este o meserie. Una in afara legilor morale ale societatii, in afara normelor de conduita religioasa, dar este o meserie. Asa cum si bisnita este numita de unii comert, prostitutia este un fel de suplinire a nevoii sexuale a celor ce nu au o/un partener/a de viata stabil, a celor ce nu se pot abtine sau care pur si simplu nu sunt in stare sa atraga o persoana de sex opus.

Pentru aceste novoi, si poate si altele, prostitutia are o piata, sau mai bine zis clientela, bogata ca numar.

Si totusi, ce parinte din lumea asta ar dori ca, copilul sau, sa devina prostituat/a? Mai mult, ce copil din lumea asta viseaza de mic sa practice, cand va fi mare, prostitutia?

Visitor Ip: 92.80.107.199

2 comentarii:

  1. Romania pierde mult mai multi bani din nelegalizarea prostitutiei, fapt imposibil de realizat, deoarece este neortodox. Statul roman, ınca nelaicizat, are, pe langa incompetentele şi marşaviile sale şi ınalte valori morale creştine reuşind ın acest mod sa-şi consolideze cea mai naiva felie de electoral, omul bisericos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si totusi, lasand religia la o parte, prostitutia ca meserie dauneaza grav psihicului prostituatei. O scadere a valori umane, un dezechilibru intre ce este normal si anormal.
    Si care femeie din lumea asta ar acecepta asa ceva, doar din placere?
    Omul este singura fiinta de pe aceasta planeta care isi vinde serviciile sexuale pe bani. Adica un nivel atat de jos al respectului fata de importanta persoanei, sub nivelul animalelor.

    RăspundețiȘtergere