:: Pe repede-nainte…

Titlu: Pe repede-nainte…
Autor:: http://www.noapteaiguanei.ro
Articol: În puţinele ocazii în care reuşesc să evadez din rutina îndatoririlor de mămică, îmi place să mă răsfăţ printre parfumuri şi… lenjerie… deh, fiecare cu răsfăţul lui.
În timp ce mă tot suceam şi răsuceam şi nu mă puteam hotărî în a alege dintre mai multe "tentaţii", aud hlizindu-se în spatele meu două "minore" (15-16 ani!):
- Uite-o şi pe hoaşca aia… îşi ia lenjerie roşie… la vârsta ei…
Iniţial nu am dat atenţie discuţiei. Apoi, privind în jurul meu, am realizat că "hoaşca" eram eu… Şoc!
- Nu te supăra, am o curiozitate! Câţi ani crezi că am? – am întrebat-o pe "autoarea" observaţiei.
- Haideţi, doamnă, vorbeam despre altceva!
- Ok, am înţeles, dar, totuşi, poţi să îmi satisfaci curiozitatea asta? Aş vrea să ştiu câţi ani consideri tu că aş avea!
- Păi ştiu eu, vreo 35! 35-36 de ani. Aşa cred!
- De ce crezi că aş avea 35 de ani? Ce mă dă de gol?
- Arătaţi ca mama! Şi mama are 35 de ani!
- Şi o consideri hoaşcă pe mama ta?
- Nu, dar în nici un caz nu ar trebui să îşi cumpere lenjerie ca cea din mâna dumneavoastră!
- De ce?
- Păi la vârsta ei?
Din păcate, sunetul strident al soneriei telefonului domnişoarei ne-a întrerupt minunata conversaţie. Am rămas îngândurată şi îmi pare rău că nu am apucat să îi spun drăguţei că…
"Timpul trece, fată dragă! Pe repede înainte! Nici nu vei şti când ai trecut de 20, apoi de 30 şi chiar şi de 40, 50… A!, nu ţi-am spus, drăguţă, am 42 de ani, nu 35 şi, spre marea mea mulţumire mă simt de parcă aş avea 20. Nu contează anii pe care i-ai trăit ci cum te simţi în pielea ta! Şi… ar fi bine să te gândeşti la mama ta ca la o femeie frumoasă şi atractivă, nu ca la o "hoaşcă"… merită mai mult! Dar, voi cele de vârste mici, vedeţi în femeile de vârsta mamei voastre nişte "hoaşte", pe când, în bărbaţii de vârsta tatălui vostru, vedeţi posibili "întreprinzători" doritori să "investească" în voi şi pentru care vă achiziţionaţi lenjerie sexy. După o vârstă, veţi cumpăra lenjeria sexy pentru a vă simţi voi bine, nu pentru a "cumpăra" vreun bărbat! Aşa că, mai gandiţi-vă odată! Viaţa trece. Pe repede-nainte! "
--
Visitor Ip: 95.76.228.242

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu