terapia prin ras

Titlu: terapia prin ras
Autor: sinsdesign
Articol: Un nou studiu de psihologie arată faptul că un copil râde de 200 de ori pe zi, iar adulții râd cam de 15 ori pe zi. Asta pentru că un copil râde necondiționat la tot ce il face fericit și la tot ce i se pare frumos, la orice zâmbet pe cand noi adulții ne temperăm și ne suprimăm orice tentativă de a fi din nou copil.

Terapia râsului cred că va fi una excelentă pentru un an ce prevestește șomaj și o criză accentuată. Ar trebui să ne facem timp măcar să citim un banc, să ne vedem cu prietenii mai des, decât să stăm acasă și să ne îngropăm în griji și stres.

Căutăm să dăm într-o țigănie și o formă urâtă de exprimare. Trebuie să ieșim din ceața gri care ne-o construim singuri și să căpătăm forțe să ne regenerăm. Acest sentiment de decădere emoțională am avut-o în momentul în care am vazut ce emisiuni de revelion au fost pe posturile noastre de televiziune ... trist ... ce sa spun ..trist ...

Hai să dăm în mintea copiilor și să privim lumea dintr-un unghi mai vesel care să ne încarce cu energie pozitivă pentru următoarea zi.

Eu așa aș vrea să pornesc în noul an, mai ales că știu câte probleme am și voi mai avea în acest an.

Un comentariu: