Status-uri de mess sau penibilul la el acasă

Mess-ul este unul dintre fenomenele de masă care au loc în rândurile tinerilor nu numai în România, dar în lumea întreagă. Cam toţi sunt cuprinşi de acest flagel. Trebuie să recunosc că şi eu aparţin "generaţiei messenger" sau celor care "mănâncă" litere în cantităţi industriale. Poate că uneori scriu fără vocale sau consoane doar pentru a fi trendy, pentru a nu-i face pe alţii să creadă că sunt venit de undeva de pe Marte. Sau poate o fi altul motivul.... Nu asta e esenţial. Cert e că şi eu îmi petrec o bună parte din timp tastând pe mess cu prieteni, colegi, cunoscuţi. Dar nici chestia asta nu e ieşită din comun. Ştiu, acum vreţi să "touch the point", cum ar zice vreo 2-3 colegi de-ai mei în timpul orei de engleză. Bine... Fiind un fidel utilizator al mess-ului, am prostul sau bunul obicei (după cum consideraţi voi) de a citi status-urile şi a vedea pozele celor care sunt online. Vă întrebaţi probabil ce citesc eu acolo... Păi, chestii de genul: "fac baitza...DND"; "sunt l o tzigara"; "fac prajiturele cu mama"; "imi fac unghiutzele". Asta ar fi prima categorie. Eu nu înţeleg un lucru: de ce au impresia duduile şi duduii ăştia că vreau eu să ştiu exact ce fac ei în clipa aia. Poate mie nu-mi place apa că e mereu udă. Poate că urăsc prăjiturelele făcute de duduie împreună cu stimabila ei mamă. Poate că mie unghiuţele cu ojă îmi repugnă. De ce trebuie să ştiu ce fac ei clipă de clipă? Sau imaginaţi-vă următoarea situaţie: un nene de vreo 140 de kg care papă zilnic slană pe pâine şi are o burtă cât Casa Poporului îşi pune la status: "fac baitza...DND". Păi are el impresia că ar vrea cineva să-i deranjeze şuncile care se lăfăie în apă? Răspuns: prietene, nimeni nciodată nu o sa te deranjeze pe tine când faci băiţă în cada ta mare cât un hipermarket. Aşa că stai liniştit! A doua categorie de penibili cu status-uri sunt cei care pun acolo texte ale manelelor sau îndemnuri prieteneşti de genul: "ejti cea mai proasta fiintza d p terra". Odată mi s-a întâmplat să citesc un astfel de status şi cum aceste status-uri sunt destinate cretinilor care le citesc (în cazul respectiv, eu), am întrebat-o respectuos pe duduie de unde ştie ea că are ceva mai mulţi neuroni la mansardă decât mine. Sau poate ea era Einstein reîncarnat şi eu, săracul, nu-mi dădeam seama. Mi-a explicat că acea "urare de bine" îi este dedicată unei prietene. Şi iar am întâlnit o fiinţă penibilă... Mi se pare de mare bun-simţ să pui un status care să te reprezinte (citat, vers, etc.) decât să devii atât de ridicol. Aşadar, chiar nu mă interesează dacă vă spălaţi des, dacă faceţi prăjiturele, dacă un gras îşi spală şuncile din când în când sau dacă nişte dudui foarte mondene şi cu o poşetuţă Louis Vuitton la purtător îşi fac unghiile! Cam atât despre status-urile lu' nea Messenger ăsta. Până la următoarea situaţie penibilă, să auzim numai de bine!

MĂ MAI GĂSIŢI PE BLOG-UL MEU PERSONAL: EXERCIŢIU DE ATITUDINE

4 comentarii:

  1. Cuuum, nu vrei sa stii daca face baita dom'soara? Ai uitat totusi o categorie : "DND, AM TREABA"
    La astia ma uit crucis si ma intreb...de ce mai sunt online daca au acel DND? Sau poate e o obligatie sa apari online, orice ai face...

    RăspundețiȘtergere
  2. Fenomenul Y!M a lovit in randul tinerimlor de mai mult timp. Mai nou ii si in randul adultilor care ii mai rau crede-ma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ouch ! A durut ce-ai scris in randul tinerilor de azi, care altceva nu stiu decat mess in sus si mess in jos. Dar chiar daca sunt de acord cu tine, mai sunt multe de spus.

    Am vazut statusuri pe mess de genul: ma c@c, la buda, wc, Elodia, sunt fumushica si te iubesc mult mult mult de tot, fac nanitza (atunci ce mai cauti pe mess, faci prezenta daca dormi ?) si alte aberatii de genu, de la persoane care ori sunt foarte plictisite si cersesc atentie, ori incearca sa ne dezguste cu statusuri de genul, ori ...

    Pe mine genul asta de statusuri ma lasa fara cuvinte.

    Si mai urasc ceva OAMENII CARE INAINTE DE A ZICE ORICE dau BUZZZ si abia apoi vobresc. Mutli dinastia am in lista (de ignore)

    RăspundețiȘtergere