Tigani

Fotbalist ENGLEZ batut crunt de TIGANI

autor: FrontPress 05.12.2013

1Connor Wilton, un fotbalist englez mutat în România, este cea mai recentă victimă din şirul de sportivi agresaţi de ţigani, după cazul boxerului Ciprian Apodaresei din Deva, care a ajuns în spital după ce a fost lovit în cap cu un bolovan. Englezul a fost bătut cu sălbăticie de un grup de ţigani, sportivul care joacă în liga a 5-a din Sălaj la Gloria Ban fiind lovit cu toporul în cap.
Fotbalistul a ales să se mute în România, in comuna Starciu, pentru a trăi alături de soţia sa, cu care are doi copii.
Agresiunea a avut loc în localitatea sălăjeană, sâmbătă seara, scrie Sportul Sălăjean. Acesta se afla într-un local din Stârciu când a intrat într-o dispută cu un grup de ţigani. Aceştia nu au stat pe gânduri şi au sărit cu toţii asupra fotbalistului, lovindu-l de mai multe ori la nivelul capului şi vandalizându-i maşina.
wSoţia acestuia a povestit pentru Gazeta Sporturilor că fotbalistul a fost bătut pentru că a refuzat cererea ţiganilor de a-i duce acasă cu maşina lui.  “A vrut să le explice omeneşte că nu putea să îi ia. Cînd s-a dat jos din maşină, i-au băgat lanternele în ochi şi l-au lovit cu toporul”, a  spus Andreea Wilton.
În urma scandalului, Connor Wilton, de 26 de ani, a necesitat îngrijiri medicale şi suturarea plăgilor cu mai multe copci la spitalul din Zalău.
Connor Wilton nu este unicul străin atacat în judeţul ardelean. În 2012, un grup de 19 turişti, aflaţi într-un tur al Europei, pe biciclete, au fost atacaţi cu pietre de ţiganii din comuna Surduc. Sursa: FrontPress.ro
32

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu