Noua Dreapta condamna

Noua Dreapta condamna tentativele de ingradire a libertatii presei

autor: FrontPress 13.12.2013

ACAB TVPe fondul tentativelor de reincriminare ca calomniei şi insultei prin Codul Penal, liderul organizaţiei naţionaliste Noua Dreaptă critică acest demers ca fiind o tentativă de îngrădire a presei libere.
“Dragi români, vorbiţi liber cât mai puteţi. Dragii noştri parlamentari vor să reincrimineze prin Codul Penal calomnia şi insulta. Scopul acestui proiect este în primul rând reducerea la tăcere a jurnaliştilor liberi, care nu au fost cumpăraţi de ei. Mă întreb care este sensul propunerii din moment ce la CEDO se judecă plângeri din partea mass-media pe această temă, iar Curtea Europeană dă câştig de cauză jurnaliştilor, motivând că nimic nu trebuie să stea în calea dreptului la liberă exprimare”, a declarat avocatul Tudor Ionescu.
Pe de altă parte, vorbind despre “imunitatea parlamentarilor” şi despre legiferarea “lobby-ului”, liderul Noii Drepte susţine că acestea sunt doar trucuri după care se va ascunde în continuare corupţia şi traficul de influenţă.
“Aţi crezut că legalizarea pentru parlamentari a corupţiei, a mitei, a traficului de inflluenţa, sau a incompatibilităţii a fost ceva grav? Pregătiţi-vă pentru ce va urma: “copiii” lui Ilici au majoritate politică în Parlament şi fără PNL. Următorul pas: România, republica parlamentară”, mai consideră Tudor Ionescu.Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu