Cea mai tanara bunica din lume

Cea mai tanara BUNICA din lume, o TIGANCA din Romania

autor: FrontPress 09.12.2013

1Rata demografica a etniei tiganesti este cea mai mare din Romania iar cazurile de mame minore nu sunt un lucru atat de rar intalnit. Din aceasta cauza, cea mai tanara bunica din lume traieste in satul Ivesti din Vaslui si este nascuta in 1985.
Site-ul Listverse a publicat acum cateva zile un top “al celor mai tineri…”, care include categorii precum “Cel mai tanar criminal in serie”, “Cel mai tanar absolvent de facultate”, “Cel mai tanar miliardar” sau “Cel mai tanar sinucigas”. Cand vine vorba despre “Cea mai tanara bunica”, Rifca Stanescu detine recordul mondial.
Initial, se credea ca cea mai tanara bunica ar fi o fata de 16 ani dintr-un harem din Nigeria, care ar fi adus pe lume o fetita la varsta de opt ani, iar aceasta din urma ar fi nascut, la randul ei, tot la varsta de opt ani.
Cum povestea dateaza din secolul trecut, ea nu a putut fi dovedita, astfel ca recordul atestat de cea mai tanara bunica a revenit unei tiganci din Romania. Rifca Stanescu a devenit bunica la doar 23 de ani. Femeia a nascut-o pe fiica sa Maria la 12 ani, aceasta ramanand la randul ei gravida la 11. In prezent, se pare ca si nepotelul ei Ion, acum in varsta de doi ani, a fost deja logodit cu o vecina de opt ani. Cazul femeii a fost relatat la vremea respectiva in presa internationala, mai cu seama in cea din Marea Britanie. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu