:: Nu e triumf fara pierderi !

Titlu: Nu e triumf fara pierderi !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Foto:Henrik al 4-lea de Bolingbroke (1367-1413) Rege al Angliei Uzurpator.

Nu stiu ce ginditi dvs. dar eu, sint foarte intrigata de tiganizarea tarii. Nu avem nici o scuza pentru a permite, avansarea aceastei mizerii, in care ne scufundam.V-am dat mereu exemple pe care le-am trait si le traiesc eu. De aceea, dau exemplu conducatorii tarii, de un moral scazut,cultura inexistenta, vazind ca au succes la popor, cu pupatul in chiur al tiganilor si asta le aduce voturi si din partea tiganilor si din partea poporului alegator. Fac lucruri nedemne, nu de un conducator de stat, nici de cel mai obisnuit om, dar cu putina demnitate. V-am spus cum ii strunea comunistii pe tigani. In anii 195o militia calare nu-i lasa, sa intre in oras in gasca la furat si alte nelegiuri. Ii alerga cu caii si nu aveau voie sa mearga decit in sir indian, la citiva metrii distanta, caci daca erau 2 apropiati, puneau la cale batai, furturi si altele de acest fel.Acum seful tarii, danseaza tiganeasca si boteaza si nu mai avem cum sa-i mai punem la punct. Aceste popoare minoritati maghiara si tiganeasca si altele au reusit sa ne prosteasca nu numai cu tupeul lor, dar si cu ingaduinta conducatorilor nostrii. Niciodata in istoria pe care o cunosc eu, de la dezrobirea tiganilor din 1842, sau din 186o(facuta de Cuza), am gasit amindoua mentiunile si nu stiu care este mai adevarata, nu s-a pomenit ca sa ne conduca tiganii, cu atita cruzime, mergind pina la a concura cu seful statului, ei avind mai multa putere.Cred ca a venit vremea ca, pe linga darea jos a purcelii din copac adica a capetelor patrate, fara nici o cultura care ne conduc, prin alegerea noastra, fara minte si respect fata de noi insine, sa dam si aceasta banda criminala de tigani, venita din nord estul stepelor asiatice, nu din India cumm gresit se spune. Acesti barbari, care se hranesc cu singele si nervii nostrii sa fie dati jos, dar jos la 2 metri sub pamint. Pacat ca nu sint mai tinara si sanatoasa, caci acum s-a copt fructul razbunarii si sa scapam de cei de-ai nostrii, impreuna cu minoritatile nelegiuite, cu toata forta noastra. Am zis mereu parafrazindu-l pe Henrik al IV de Bolingbroke(1367-1413), al Angliei care zicea ca :"Razbunarea este o mincare care se maninca rece", dar la noi a inghetat de tot.
Sa ne dea Dumnezeu, mintea cea de pe urma si sa maturam odata pentru totdeauna, aceste gunoaie din casa noastra Romania si sa respiram si noi aer curat de munte, asa cum meritam, caci am respuirat mereu aerul lor imputit.Ca blindetea noastra a pus arma, in mina dusmanului crezindu-ne prosti, la infinit. Curaj, ca altfel nu mai avem scapare ! Sa auzim numai de bine !!! Acum incepe Miss Piranda, pentru cei interesati.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

4 comentarii:

  1. Nu ati pus poza Uzurpatorului.
    Am vrut sa verific cenzura. Salut !!! papapa

    RăspundețiȘtergere
  2. Un pic discrimator, un pic adevarat, un pic răutacios, un pic corect.
    Deși nu am absolut nimic împotriva rasei acestor oameni, tind să fiu scârbită de anumite valori pe care le au, dar și de elemente ale culturii lor. De pildă, muzica aia pe care se scălămbăia Băsescu, Mircea Băsescu, la botezul cu pricina mi-a provocat o silă teribilă.
    Atâta timp cât își petrec astfel de momente numai între ei, îi pot tolera. În schimb, nu pot înțelege cum au ajuns pe sticlă...
    Cum, de asemenea, nu pot înțele cum românii au preluat cu asemenea aplomb aceste manelizări, care s-au extins de multă vreme de la un simplu gen muzical la..stil de viață: bani, dușmani, faimă, invidie, Kitch...
    Nu, nu e vina lor. E vina noastră. Pentru că, în loc să le limităm ieșirile publice, le-am încurajat și le-am preluat din valori, cutume etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. E discriminare pe fata! Si o ura e imensa!

    Nici eu nu sunt adepta tiganilor, mai ales a celor masivi, killeri, tupeisti. Pe aceia, ca pe oricare infractori, ii bagam la rece, nici macar la 2 metri sub pamant!!!!

    Dar restul, ce vina au ei ca s-au nascut tigani? Daca aveati norocul sa va numarati printre cei care traiau in mahala, haituiti si flamazi, batuti si persecutati doar pentru ca sunt tigani? Nu-mi spuneti ca vreti sa vina Hitlet din nou ca sa terminam odata pentru totdeauna cu tiganii, evreii, negrii.
    Au si ei cultura lor, pe care o putem vizualiza din exterior. E vina noastra ca vrem sa facem parte din ea.

    Sunt de acord cu Cora... nu au ce cauta la TV non stop, ci poate, televiziune romana sa le dea 2-3 ore saptamanal, asa cum fac si cu maghiarii si germanii, pentru a-si prezenta cultura autentica si valorile lor..atatea cate au.

    RăspundețiȘtergere