Licitație cu suflet - Pentru sănătatea Ioanei Spahiu

Săptămâna aceasta, o bloggeriță cu sufletul minunat, Ana, a anunțat pe Jurnalul ei virtual cu lacrimi de durere că fiica unei prietene de-ale ei, Ioana Spahiu, care nu are decât 17 ani, a fost diagnosticată cu o boală cruntă. Ioana a fost operată cu succes în România, însă tratamentul de recuperare este exagerat de costisitor. O dată în plus, constatăm că viața, deși neprețuită, are un cost, destul de ridicat și, adesea, greu de suportat de un om de rând.

De aceea, Ana trimite un strigăt de ajutor în întreaga blogosferă, prin care solicită un ajutor, oricât de mic, pentru salvarea Ioanei.

Un răspuns prompt a venit din partea lui Yafa, care a propus o licitație pentru a mai colecta o sumă în plus. Aveți mai jos textul propunerii ei:

"Deschid in perioada 22 ianuarie- 25 februarie 2010 o licitatie pentru doua mini vacante la masa mea, in Elvetia. Mini vacanta oferita pentru doua persoane (eventual trei, 2 parinti si un copil) cu totul inclus: transport, masa, cazare.

Prima perioada este 1-6 aprilie 2010 si a doua 4 -8 iunie 2010.

Programul celor doua mini vacante mai cuprinde: o zi la Geneva, vizita bisericii romanesti de lemn, muzeului Ceasurilor, a imprejurimilor si o masa tipica elvetiana.

Licitatia porneste de la 0 iar mini vacanta va fi castigata de persoana/persoanele care vor oferi cel mai mult. Suma de bani oferita va intra in contul Ioanei.

Detaliile finale pentru acest demers ( nume, prenume , adresa si deoparte si de cealalta), vor fi discutate printr-un schimb de e-mailuri intre mine si castigatorul licitatiei; garantia castigatorului va fi biletul de avion pe care il voi trimite, imediat ce banii sunt intrati in contul deschis pentru acesta licitatie.

Nu ne dorim altceva decat sanatatea Ioanei!

Yafa"


De asemenea, dacă doriți să preluați și voi mesajul Anei și să îl faceți public pe paginile voastre, am să postez și mesajul ei:

"Va rog din suflet sa ne ajutati! Cum si cat puteti! Trimiteti mesajul mai departe! Va multumesc!

http://ioanaspahiu.blogspot.com/2010/01/analize-medicale.html

Orice ajutor material din partea dumneavoastră poate aduce speranţă şi încredere acestui copil şi familiei sale greu încercate.

Donaţiile pot fi făcute pe numele:

Spahiu Laura

Cod IBAN EUR: RO21RNCB05000834973 60002

Cod IBAN RON: RO48RNCB05000834973 60001

Banca Comercială Română – sucursala Sebastian

http://jurnalulanei.blogspot.com/2010/01/despre-ioana.html

MULTUMESC"

4 comentarii:

  1. Eu sunt Denisa,si sunt eleva in clasa a III-a a doamnei Spahiu.O iubesc foarte mult pe doamna si o vreau inapoi.Va rog pe toti oamenii buni din Romania sa faceti ceva sa ne-o redati inapoi pe doamna noastra.Asa buna si blanda ,la fel ca mami.
    Eu ma rog neincetat pentru Ioana,pentru ca doar atat pot face eu.Va rog si va implor sa contribuiti alaturi de noi pentru sanatatea Ioanei.
    Sunt sigura ca Ioana se va face bine cu ajutorul nostru,al tuturor.
    Va multumesc si astept sa-i redam Ioanei bucuria de a trai alaturi de noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Denisa, copil frumos, roaga-te la ingerasul tau sau il roage pe ingerasul Ioanei sa vegheze asupra ei. Ai incredere ca totul va fi bine! Ingerasii nu ne parasesc niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt Andrey Onofrey si am fost coleg cu Ioana in generala iar Doamna(asa cum i se spunea mamei Ioanei)a fost invatatoarea mea si a surorii mele Alexandra.Am vorbit cu Doamna,suntem alaturi de ei si ne rugam neincetat ca sa treaca cu bine peste greutatea asta ce a impovarat aceasta familie.Mama mea a scris si ea la randul ei un blog www.ro.netlog.com/unsufletzel/blog/blogid=1015112#blog in speranta ca vor citi oamenii cu suflet si vor actiona in consecinta.Doamne ajuta !!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am aflat vestea aseara si nu am mai stat pe ganduri.Am fost la BCR.si am donat atat cat am putut si am avut.Nu mai stati pe ganduri ,faceti ca mine ,cei ce o cunosc ,are nevoie acum,urgent.Nu pot sa alin suferinta mamei nu imi pot imagina,Laura Spahiu nu este o femeie,este un inger de femeie si puiul ei la fel.Mult curaj .Mama fostei ei eleve .Ion Andra.

    RăspundețiȘtergere