Deasupra oraşului




Am ieşit, ca de obicei, cu Ea, la o plimbare. Un drive-in: două cafele şi o cola. Apoi am ieşit din oraş. După atâtea sărbători ne-am săturat de gălăgie, vroiam linişte. Ne-am oprit să admirăm oraşul noaptea. Să îl vedem de la distanţă, plin de luminiţe şi tăcut. Stăteam în parcare, suflând în cafea şi savurând o ţigare. Tăceam amândoi, nu de vorbe aveam nevoie. Ne era dor de celălalt. Ne era dor să ne atingem, să ne mângâiem, îi era dor să mă guste, îmi era dor să mă las gustat. Sfârşitul de an ne prinsese departe unul de altul: eu cu D-na mea, ea... Savuram momentul împreună, în aburii cafelei, savuram intimitatea dată de un oraş depărtat şi luminat şi liniştit. Oraşul mă privea în ochi cu mii de luminiţe în timp ce Ea îmi oferea prima (cuvant nepermis) pe anul ăsta. Gura ei, încălzită de cafeaua fierbinte, îmi dădea senzaţii de care nu ştiam că există. ... Stăteam îmbrăţişaţi, eu satisfăcut, ea zâmbitoare.

11 comentarii:

  1. îi era dor să te gușter?
    bănuiesc că i-ai oferit și tu același lucru că nu era proastă să stea lăngă tine dacă nu o avea delicioasă. a ce ți-a gustat? ce gust avea?
    tu cu ce ți-ai încălzit gura cu limbă de pisică?
    pfa! să te guște!

    RăspundețiȘtergere
  2. Feri, i-a gustat-o și pe blogul lui http://babiloniada.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. @tasha, cred că cea mai fericită ar fi mama lui dacă ar citi blogul. cât de delicioasă i-a făcut-o! cred că elele de pe blogul acesta se vor bate pentru o experiență cu el.

    RăspundețiȘtergere
  4. oi, uitam, nefericitele care nu i-au gustat-o!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. gușter, nu ți-ai recăpătat graiul după degustare sau ți-s buzele lipite după gustarea ta?
    auzi, dă-mi și mie numărul mamei tale aș vrea să pornesc o afacere de consiliere mame de băieți „cum să-ți faci progenitura gustoasă!”, nu?
    în loc de carte de bucate să scriu „cum să faci un gușter!”, doar mamele vor să își facă fetele fericite, sunt multe de măritat, să o întrebăm care este rețeta fericirii.
    auzi, dar ți-a uns-o des cu ceva, de mic, de ești așa de gustos?
    hai deschide gura dacă poți deliciosule!

    RăspundețiȘtergere
  7. gușter, să nu uiți să ne povesteșsti și data viitoare când ți-o gustă, d-ăștia gustoși ca tine nu mai găsim! măcar să „salivez„ la realizările tale. gusta-ți-o-ar prostata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Unele cuvinte nu sunt permise pe 100 Ro,Mitza te rog sa fim decenti.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  9. da miță, unii când văd roșu fac ca taurii ... eu, de exemplu, merci pentru înțelegere

    RăspundețiȘtergere
  10. @100ro: Cuvantul "felatie" nu e un cuvant urat. E folosit si la tv, la ore de maxima audienta. O sa am grija, pe viitor, sa ma cenzurez.
    @Selena: Nu stiu ce anume te-a deranjat atat de tare la articolul asta, poate ma lamuresti. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere