CIOCUL MIC

Ştiu că iar voi supăra destui , dar realitatea este crâncenă şi de necontrazis: suntem un popor de tâmpiţi! Pe bloguri, pe forumuri, la radiouri şi la televiziuni un vaiet continuu: cozi de zeci de kilometri de autoturisme pe obişnuitele poteci numite pompos drumuri europene, gropi de ascunzi tancul în ele şi-ţi rupi maşina, şosele blocate de mormane de zăpadă, pentru "deszăpezirea" cărora plătim sute de milioane de euro, case inundate cu repetiţie, aceeaşi nesimţiţi care mănâncă şi beau până crapă de sărbători, în timp ce ambulanţele aleagă besmetice să-i culeagă, şi lista stupizeniilor e lungă.
Înjurăm guvernanţii, în timp ce mai bine de cinci milioane de români, presupus în deplinătatea facultăţilor mintale, tocmai au mai pus paznic la oi încă cinci ani pe idiotul care a decis, când era ministru al transporturilor, că nu avem nevoie de autostrăzi, idiot care a girat cel mai cretin guvern cu putinţă, cel condus de Boc, care a dat banii publici pe mâna unor cleptomani, de genul Nuţi, Spaima Puţii, Berceanu, Porcuşorul Roz Videanu, pleziristul şi epicureanul Vlădescu, etc, etc, etc.
Ştiţi ce? Dacă n-am fost capabili să scăpăm de gaşca asta de lichele şi de profitori, dacă există oameni care-şi strigă dragostea faţă de Iubitul Conducător, şi care ne cer nouă, celor care nu-l avem la suflet, să învăţăm să-l iubim, atunci ne merităm soarta! Ştiu, e un clişeu, dar vreau să rămân cât de cât politicoasa!
Aşa că, popor de tâmpiţi, ciocul mic! Nu vă mai plângeţi! V-aţi pierdut acest drept! Înduraţi şi slăviţi-l pe Marele Cârmaci!

3 comentarii:

  1. ai articolul acesta și pe blogul tău. nu știu dacă știi dar se pune o condiție de unicat pe 100Ro, adică, ce am învățat de la Feri-100Ro, este că google poate considera 100Ro spam blog dacă furi din alte bloguri.
    tu nu ai furat dar google nu știe asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) da,eventual daca vreti sa puneti acele articole,sa modificati putin in texte,sa nu fie 100% identic.....atunci nu e problema.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ok am crezut ca nu e problema fiind tot eu pe ambele bloguri .O sa tin cont pe viitor.Articolele nu le am numai pe blog le am si in grupul de pe netlog

    RăspundețiȘtergere