Aplicatii pentru Pocket PC - Shmessenger

In acest post va voi vorbi despre Shmessenger, o aplicatie pentru pocket PC, foarte utila, atunci cand ai un PDA, ai internet mobil si doresti sa iti iei prietenii de pe messenger cu tine la drum.

Tot ce iti trebuie pe langa un PDA, internet mobil, si lista de prieteni din messenger, este aplicatia cu care sa te logezi la yahoo, msn sau alt messenger.

Pentru a avea aplicatia pe telefonul tau mobil, PDA, pocket PC, telefon cu ecran touch, sa
u doar cu posibilitatea instalarii de programe si aplicatii JAVA, o puteti downloada direct de aici, sau puteti intra pe site-ul www.shmessenger.ro si sa o downloadati de la sectiunea de download si sa o instalati pe telefonul dumneavoastra.

Eu am un HTC Touch Pro, si versiunea care mi-am instalat-o este aceasta, asa ca v-o recomand cu placere, celor cu telefoane cu ecran touch, sau posibilitate de instalare aplicatii JAVA.

Nu laud aceasta aplicatie ca si cand ar fi cea mai buna si singura care este pe piata, dar daca tinem cont de faptul ca este o aplicatie gratuita, care iti permite sa intrii pe messenger si sa vorbesti cu mai multi prieteni in acelasi timp (pentru ca are si posibilitatea de a deschide conversatii in ferestre noi), atunci putem spune ca este totusi o aplicatie foarte reusita.
Mai jos aveti o poza cu niste exemple despre cum arata aplicatia.

alexandru hategan, shmessenger, aplicatii, pocketPC, PPC, JAVA, HTC, touch, pro,  messenger, PDA

Un comentariu: