Nationalistii sarbi

Nationalistii sarbi au manifestat impotriva integrarii in UE (FOTO)

autor: FrontPress 10.12.2013

0Mai mulţi militanţi naţionalişti de la Acţiunea Sârbească au mărşăluit la sfârşitul săptămânii trecute pe străzile Belgradului cu drapele naţionale şi steaguri cu crucea celtică, sub lozinca “Dumnezeu, Naţiune, Muncă”.
Tinerii susţin că au protestat contra trădării clasei politice, a ţiganizării societăţii, împotrvia integrării ţării lor în Uniunea Europeană şi contra independenţei unilateral declarate a provinciei separatiste Kosovo. Deasemenea, demonstranţii au mai făcut apologia unui stil de viaţă sănătos, declarându-se totodată apărători ai familiei tradiţionale, atacate constant de propaganda pro-avort şi de lobby-ul homosexual.
Nu au fost uitaţi nici prizonierii politici de la partidul Zorii Aurii, naţionaliştii sârbi afişând în semn de solidaritate cu omologii lor eleni drapelul alb-albastru al Greciei. La manifestaţia din Belgrad a fost prezent si Giorgos Rigas, membru în Comitetului executiv al Zorilor Aurii, care a vorbit despre “frăţia ortodoxă” care leagă cele două popoare balcanice. Sursa: FrontPress.ro
1112345678910

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu