Uniunea Sovietica

Uniunea Sovietica va fi recreata in 2025: Scenariu realist sau doar un vis al Rusiei?

autor: FrontPress 29.12.2013

sovietUn analist rus ce face previziuni despre viitorul Europei considera ca Uniunea Sovietica va fi recreata pana in 2025. El crede ca un nou imperiu urias va aparea in Europa, ce va fi un cosmar pentru Statele Unite.
Pavel Sviridov, un futurolog care a studiat la Universitatea de Stat din Moscova, spune ca noua uniune ar fi buna pentru toti, atat din punct de vedere social, cat si politic, potrivit Pravda.
“Sunt un futurolog si studiez variantele posibile ale viitorului. Presupun ca pana in 2025, Uniunea Sovietica va fi recreata intr-o anumita forma. Exista o axa Rusia - Kazahstan – Belarus - Ucraina si posibil Armenia sau Kargazstan.
As vrea sa amintesc cuvintele lui Zbigniew Brzezinski, originar din Harkov, care a spus ca Rusia, fara Ucraina, va fi intotdeauna un stat regional, iar cu Ucraina va fi intotdeauna o mare putere”, a declarat Sviridov.
“Cosmarul pentru Statele Unite, cand a trebui sa se confrunte cu marele imperiu al Uniunii Sovietice vreme de un secol, se va repeta.
Ceea ce se intampla acum nu este un joc al Europei pentru a atrage Ucraina. Acesta este un joc al Statelor Unite pentru a preveni recrearea Uniunii Sovietice.
In ceea ce il priveste pe Ianukovici, el ar putea sa demisioneze cel mai probabil, inainte de a-i expira mandatul. Eu cred ca opozitia ucraineana il va face tap ispasitor. El va fi privit ca un tradator, care a distrus asocierea Ucrainei la Europa”, a spus Sviridov. De George Titus Albulescu - Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu