Elitele lumii

2013

Elitele lumii amplifică energiile negative şi entităţile diabolice cu ajutorul triangulaţiilor malefice! Una din ele este: staţia Holt (Australia) – Muntele “îngerilor căzuţi” Hermon (Siria) şi “capitala Satanei”, Astana!

În capătul de vest al Australiei, există o bază de comunicaţii militare, intitulată Harold E. Holt Naval Communication Station (Staţia de Comunicaţii Navele Harold E. Holt). De fapt, aici sunt 13 turnuri de antenă, cu peste 300 de metri înălţime fiecare. Iată ce ne spuneWikipedia despre această staţie:
“Staţia de Comunicaţii Navale Harold E.Holt este situată pe coasta de nord-vest a Australiei, la 6 km nord de oraşul Exmouth. Acest oraş a fost construit concomitent cu staţia, pentru a oferi suport personalului Marinei Americane. Aceasta are rolul de a oferi transmisii radio de joasă frecvenţă Marinei Americane şi Marinei Australiene din vestul Oceanului Pacific şi Estul Oceanului Indian. Având o putere totală de transmisie de 1 MW, ea este cea mai puternică staţie de transmisie din emisfera sudică.
Staţia constă în 13 turnuri radio, iar cel mai înalt turn “Tower Zero”, adică Turnul Zero, are o înălţime de 387 de metri, deţinând o lungă perioadă de timp recordul pentru cea mai înaltă construcţie artificială din emisfera sudică.
Staţia a fost comisionată Statelor Unite în anul 1967 de către premierul australian de la acea vreme, Harold E. Holt. Peste 3 luni, acest prim-ministru australian a fost declarat dispărut şi mort după o partidă de înot, aşa că, în memoria sa, staţia americană poartă numele de Harold E. Holt”.
Părerea mea personală e aceea că premierul australian a fost omorât, pentru că ştia prea multe detalii despre această staţie. Credeţi că e doar o coincidenţă că “s-a înecat” la doar trei luni după ce americanii au obţinut acordul pentru instalarea uneia dintre cele mai puternice staţii de comunicaţii radio din lume? Desigur că nu! Iar legat de această staţie, totul este ocult la ea! În primul rând, numărul 13, un număr de referinţă pentru ocultişti şi satanişti. Şi, în al doilea rând, priviţi forma acestei staţii, aşa cum se observă ea de pe Google Earth:
Harold E Holt
Forma generală este hexagonală, în care sunt încadrate mai multe triunghiuri, ce pot forma o pentagramă, o formă ce este adorată de toţi sataniştii. Oricum, e ceva suspect în legătură cu acest loc; eu nu cred că este doar o simplă staţie de comunicaţii navale, ci e mai mult decât atât. Şi spun asta, după ce am vizionat un videoclip extraordinar realizat pe YouTube de un tip pe nume Jeff Lewis. El consideră că pornind de la staţia Harold E.Holt în lume se formează mai multe “triangulaţii” malefice, care au rolul de a amplifica întreaga energie negativă din lume.
Astfel, pe o linie dreaptă de la staţia Holt (Australia) se ajunge la Radio Observatorul Ionosferic de la Jicamarca, situat în Peru. “Radio observator ionosferic”? Asta îmi sună a HAARP
lovenedal.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu