Bună dimineaţa soare .

Fiecare răsărit de soare să va aducă o dorinţă, iar fiecare apus să v-o împlinească ! BUCURAŢI-VĂ DE VIAŢĂ STĂPÂNIND TIMPUL PENTRU REZOLVAREA TUTUROR DORINŢELOR.




În sala de aşteptare a unui aeroport mare,o tânără stătea şi aştepta avionul. Pentru că trebuia să aştepte mult timp, şi-a cumpărat o carte şi un pachet de biscuiţi, că să treacă timpul mai uşor. S-a aşezat în sala de aşteptare VIP şi a început s a citească. Lângă ea, pe scaunul alăturat erau biscuiţii şi pe următorul scaun era un domn care citea ziarul.

Când a început pachetul şi implicit primul biscuite, domnul de alături a luat şi el unul. Ea s-a simţit indignată, dar n-a zis nimic şi a continuat să citească.
În g
ândul ei îşi spunea "uite ce fel de pesoană e acest bărbat ! dacă aş avea numai puţin curaj, i-aş face morală ..."
Şi aşa de fiecare dată când ea lua un biscuit, lua şi el unul până când a mai rămas în pachet ultimul biscuit. Ea gândea: "ah, acum vreau să văd ce îmi zice când se vor termina toţi !!" Bărbatul a luat ultimul biscuit, l-a rupt în două şi i-a dat jumătate.

"Ah, asta e culmea !", gândi ea şi îşi luă lucrurile, cartea şi geanta şi se îndreptă spre ieşirea sălii de aşteptare.

Când se simţi un pic mai liniştită şi nervii îi trecuseră, se aşeză pe un scaun de-a lungul unui coridor mai ferit de priviri indiscrete.
Închise cartea şi deschise geanta pentru a pune acolo jumătatea de biscuit rămasă când.... deschizând geanta vede că pachetul de biscuiţi era întreg, în geantă. Se ruşină de modul în care se comportă şi abia atunci înţelese că pachetul de biscuiţi pe care îl mâncase nu era al ei, ci al domnului de alături care a împărţit cu ea chiar şi ultima bucăţică, fără a se simţi indignat, nervos sau superior, faţă de ea care se comportase urat şi chiar îşi simţise orgoliul atins.

MORALĂ:
Înainte de a trage  o concluzie şi înainte de a gândi rău despre o persoană, priveşte atent  în jur, de obicei ceea ce vezi nu e şi adevărul situaţiei!


 
 
Recomandare    Dacă doresti să participi , in fiecare luni ,publică pe blogul tău , un   articol (video,text,imagini) cu aceasta tema si daca vrei să-l impartasesti cu noi  inscrie articolul la   "Bună Dimineata Soare"!
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu