Primul rand

Acest articol este in primul rand pentru reusita si succes, pentru acele situatii in care ai nevoie sa stii ca ceva te impinge in fata spre marele obstacol indiferent cat de imposibil sau nu ar parea, pentru ca da(mai ales cand vine vorba de ceva nou si necunoscut), oamenii au nevoie de acel imbold si de o oarecare doza de siguranta pentru a adauga, cu incredere, o noua banda pe drumul pe care merg.


Tot in primul rand intra si acei oameni(si subliniez, acei oameni in adevaratul sens al cuvantului) pe care te poti baza oricand si care sunt cu tine ori de cate ori ai nevoie de cineva cu care sa vorbesti, de cineva caruia sa ii impartasesti problemele si temerile tale, de cineva cu care sa stai pur si simplu de vorba, sa te insoteasca atunci cand ai chef sa pleci undeva noaptea tarziu, sau cand ai chef sa aberezi si filozofezi pe orice fel de tema.


De ce sunt toate aceste lucruri si persoane in primul rand ? Pentru ca ele apar mereu primele in toate situatiile care te privesc, ele sunt cele impreuna cu care poti afirma sus si tare "Da...am facut acel lucru, si da...am fost acolo". De ce sunt amintirile si reusitele atat de frumoase ? Pentru ca sunt imbogatite de persoanele care au importanta pentru noi...putem spune intr-o alta abordare de problema ca sunt parte din noi, din sufletele si mintile noastre, iar aceste bucati de puzzle vor ramane probabil intiparite daca nu pe tot parcursul vietii, pe o durata destul de lunga...traim prin noi, iar cand spun noi nu ma refer nici la mine, nici la tine, nici la el, ci la acele intamplari care ne definesc alaturi de oamenii din primul rand al nostru.


As putea spune si povesti foarte multe lucruri si fapte ramase in spate legate de oamenii care sunt in primul rand al meu...toate si toti au avut un rol foarte important pe care nu cred ca il voi uita vreodata indiferent cum si daca s-a incheiat aceea parte din poveste...ceea ce vreau cu adevarat sa subliniez este ca primul rand este si va ramane mereu ferm si pe pozitie indiferent ce s-ar intampla, iar pentru acest fapt trebuie mereu apreciat.


De ce am scris acest post ?...Pentru ca primul rand intotdeauna conteaza, si daca ar fi sa ne ordonam prioritatile si obiectivele noastre, ar putea fi asemuite unui amfiteatru unde aproape de noi i-am aseza pe ei, cei dragi din viata noastra alaturi de visele noastre.


Asa ca...aveti grija intotdeauna grija pe cine asezati in primul vostru rand si mai ales ca sunteti si voi in primul rand alaturi de ei !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu