Tragedia miniera de la Uricani, nu a impresionat(important este ca Nutii(moartea p...) sa se joace in continuare cu miliardele de euro, cu gondola...:)))

Citat Radu Mazare : "Dragostea l-a determinat pe Traian Basescu sa-i ofere totul pe tava Elenei Udrea"
.
Tragedia care s-a produs la  Mina Uricani ieri, nu a impresionat pe nimeni din conducerea tarii.Am vazut ca se discuta ca nu au fost decit 5  morti, cind in alte nenorociri au fost 12 victime. Mereu am spus ca sintem singuri, sintem pe cont propriu. Fara acesti nemernici la conducerea tarii, ne descurcam mult mai bine. "Prostanacul " de Mircea Goana cum il alinta  I.Iliescu ,nu ar fi avut curajul sa faca acest jaf in tara si nici sa aduca un intreg popor in sapa de lemn.
Miliardele de euro, date lui Nuti(moartea pu...) pentru a se juca in nisiup, asi face gondola in  zonele sarace de extractie a carbunelui,  toate  acele  vise de copil sarac, acum puse in practica datorita  experientei in  placertile sexului, asupra unui barbat alcoolic si bolnav, epuizat inainte de termen, au prins viata acum. El betivul curvar nr.1 al tarii isi permite orice, face  ce viseaza noapte in momentele de odihna alaturi de Nuti, si apoi amindoi pun asta in practica. Ce daca, nu au luat ei tara  in posesie si se joaca cum vor cu ea, cu destinele oamenilor? Cu viata lor ,cu  soarta unei tari si a unui popor care nu gindeste.
Nu este patriot, nu-i pasa de cum este perceputa tara noastra in lume, nu-i pasa de faptul ca nu il baga nimeni in seama(dintre conducatorii tarilor lumii), important este sa faca orice efort ingenunchind tara si cheltuidu-i si imprumuturile FMI si asta numai pentru a satisface orgoliul nemasurat al lui Nutii(moartea....). Vina principala o are FMI care, ii da banii stiind precis destinatia lor
Asta face un barbat frustrat care, nu mai face fata unei iepe  in deplina forta fizica, ce mai, este cel mai tare amant. Dar ce este insuportabil pentru noi este ca el si Nutii se rasfata  pe banii nostrii.Daca platea el, era cum mai era, se numea doar un  curvar ramolit, dar cind toate resursele tarii si imprumuturile viitoare impovaratoare, sint canalizate fara mila si intr-un mod odios, catre capriciile  lui sexuale, nu mai este demn, nici de comuna primitiva. Daca din cauza bauturii si a vietii destrabalate, a  fost obligat sa  urce  bagajele in pod, sa ramina asa, sa nu incerce sa surexciteze, ceea ce nu mai este de surexcitat si e moarta de mult:)))). Dar cu banii nostrii ai tuturor, se incapatineaza sa ne arate ca face fata unei iepe cu experienta, in plina forta din toate punctele de vedere si cu o sete de putere, demna de o cauza mai buna. Fie vorba intre noi, asa betiv si ramolit nici eu nu m-as uita la el, dar Nutii  gaseste ca este cool  pentru miliardele ei de euro, date pe mina pentru a se juca  ca si cu ..... bleaga, a primului betiv al tarii. E trist dar, eu am vrut sa va mai atrag atentia asupra  miezului raului nostru al tuturor. E vorba de miezul din dodoasca. Vedeti ce importanta este? Ne-au ingenunchiat pe noi si  urmasii nostrii pe zeci de ani, in lume au schimbat istoria,  au  contribit la victorii si pierderi in mari batalii. Stiti cum se zice" Femeia, femeia, cu ea sa nu te pui,  ca e data dracului".  Importanta este adrenalina.Am spus lucrurilor pe nume. Sa veniti la mine la puscarie daca este cazul.Curaj! Victoria vrem sa fie a noastra, cit mai  repede pina nu ne distrugem de tot.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu