Ultima minciuna Un Pa nereusit (unde e valoarea?)

Ultima minciuna este ca  Romania, prin primul  impostor al tarii , a refuzat imprumutul din ultima transa de 1 miliard euro de la FMI.
Adevarul este ca nu vor sa ne mai dea FMI, ca in al 13-lea ceas a inteles ca, banii se duc  in buzunarele fara fund ale  lui Base si ale Elenei lui.
De fiecare data cind apare primul betiv al tarii la tv., sint impresionata de  figura lui plinna  de ura sanguina, scrisnita, schimonosindu-i fata si asa urita cu draci.
Oare de  ce ne uraste pe noi  ingtregul popor, care nu a inteles in cei 5 ani din primul mandat de presedinte ca ne-a folosit doar,  pentru a  suge toata seva financiara a tarii si chiar mai mult bagindu-ne in datorii pe zeci de ani si pe noi si pe urmasii nostrii?
Ura asta diabolica  nu s-a putut transforma macar in mila, ca sintem mai slabi cu duhul. Aseara a decretat ca chiar daca  economia tarii s-a strabilizat vor urma  in continuare disponibilizari, taxe inventate, taieri din salarii, in timp ce preturile vor creste si  la utilitati(energ.electrica, gaze,etc.). Nu cred ca acest pamint al nostru  a avut un  conducator mai diabilic, ca acest  scelerat din cauza bauturii. Nici domnitorii fanarioti, de origine greceasca care sint renumiti prin inselatoria si zgiurcenia lor, nu au facut  nici pe departe ce face acest nemernic pentru romani. Stiti cum se zice despre greci de sute de ani:" sa nu faci afaceri cu greci ca pierzi totul".  Asa ca  nu exista nici o alta  cale decit descalecarea acestuii nemernic, din spatele nostru. Si cel mai important,  verificarea  de catre o comisie  internationala  sa se vada, daca este sanatos la cap. Ca nu exista nici o ramura a  societatii noastre, care sa nu fii avut de suferit  din cauza teoriilor scelerate, ale acestui  derbedeu politic. Curaj ! Sa ne construim noi viitorul,  nu sa lasam la bunul plac al betivilor si curvarilor( le indeplineste pe amindoua), acesta importanta functie care trebuie sa duca la  o viata mai buna, a noastra a tuturor si  la care avem dreptul.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu