Dezvaluirile celei mai batrane prostituate din Cluj

CLUJEANUL vă prezenta povestea şocantă a unei prostituate pe nume Carina, care susţinea că are 42 de ani şi că se prostituează de peste 20. Ea se mai lăuda că a satisfăcut politicieni, afacerişti, miliţieni şi poliţişti şi mai mărturisea că şi-ar dori să fie cu 10-15 ani mai tânără, pentru a "termina" toţi bărbaţii României.

Viaţă de prostituată

de Alexandru VAKULOVSKI


Carina are 42 de ani. Sau, cel puţin, aşa susţine ea. De cel puţin 20 de ani e sigur însă că se prostituează. "Din plăcere", zice ea, nu neapărat pentru bani. Povestea Carinei pare desprinsă dintr-un roman de pe raftul roz. Când o dezvăluie nici măcar nu ştii dacă e vorba de ficţiune ori realitate.

Dacă e să-i dăm crezare, s-a prostituat şi înainte de '89, şi ulterior. Prin patul ei ar fi trecut politicieni, afacerişti, miliţieni şi poliţişti. Chiar dacă nu mai e la prima tinereţe, clienţii o sună non-stop.

Dincolo însă de povestea ei, adevărată ori "înfrumuseţată", Carina dezvăluie o faţă a Clujului despre care de obicei ne ferim să vorbim. Asta nu înseamnă însă că ea nu există.

300 de prezervative pe lună

Cum am dat de Carina? Totul a pornit de la o informaţie oferită de un vânzător dintr-un magazin, care ne-a spus că ştie o femeie care cumpără de două ori pe lună câte 150 de prezervative. Acelaşi vânzător i-a cerut numărul de telefon. Fără nicio problemă, Carina a acceptat discuţia propusă de CLUJEANUL.

"Vino peste o oră, a spus Carina, a doua zi, când a fost sunată. Acum sunt ocupată. Să nu mai baţi la uşă, am s-o las deschisă". Când am ajuns, ne-a deschis o femeie îmbrăcată sumar, cu haine de la sex-shop. "Bună ziua, de la CLUJEANUL..." Râde în hohote. "Scuze, spune, credeam că nu mai veniţi şi am chemat un client".

Intrăm în apartament. Carina râde în continuare, clientul e la baie. Îi spune că poate veni în cameră. Clientul îi răspunde că aşteaptă, ezită, apoi se hotărăşte să plece. "Te voi suna mai târziu. N-o să rămâi nesatisfăcut", îi promite Carina. Intră în cameră şi bagă o casetă cu un film porno vechi. "Cu asta mă ocup eu zilnic, de dimineaţa până dimineaţa următoare".

Crescută de bunici

Nu există niciun dubiu: e prostituată. Numele de serviciu e Carina. Zice că are 42 de ani, dar spusele ei se cam bat în cap. Îşi începe povestea. E născută la Sovata şi crescută de bunici. Părinţii au divorţat, pentru că tatăl refuza să muncească şi nu a fost acceptat de familie. Mărturiseşte că şi-a văzut prima dată mama doar la 7 ani, când s-a mutat la Cluj. Tatăl şi l-a cunoscut doar la 9 ani.

Mutarea la Cluj i-au adus şi primele traume. La început mama, apoi şi tatăl vitreg o băteau tot mai des. A învăţat bine până în clasa a treia, apoi totul s-a prăbuşit. Din cauza bătăilor începe să o doară capul şi nu mai poate învăţa. Mama a dus-o la spital, medicul i-a prescris pastile, dar a avertizat-o că nu vor avea efect dacă bătăile vor continua. Şi au continuat.

Căsătorită la 16 ani

La 16 ani s-a căsătorit prima dată, cu un băiat de 24 de ani. Şi-au construit o casă, însă căsnicia a durat foarte puţin. "Pentru că era un fustangiu, spune Carina, şi frate-său s-a dat la mine, însă eu l-am ales pe el". Soţul lucra la "Arta Jucăriilor", ca şef de echipă.

"Aşa că făcea sex cu mai toate femeile. A început să aducă femei şi acasă", zice Carina. Tot mai des lipsea noaptea, iar la un moment dat a vrut să ia "în chirie" o fată. Pentru că i-a spus soţului că nu suportă fumul de ţigară, acesta a obligat-o să fumeze. "Eram tânără, îl iubeam şi vroiam să fac sex cu el. Dar el lipsea, iar când apărea nu se atingea de mine".

La un moment dat, Carina a vrut să se răzbune, dar soţul a prins-o la stop pe o motocicletă cu un bărbat. A plecat la părinţi şi, zice ea, a pierdut o sarcină din cauza muncii. Soţul n-a apărut la spital. Când s-a întors, l-a găsit acasă cu o femeie. A locuit o lună la nişte prieteni de familie, dar soţul a convins-o să se întoarcă. Au mai stat împreună doar o săptămână. În cele din urmă a plecat de acasă doar cu hainele de pe ea şi puţini bani.

Bărbaţi pe bandă rulantă

"Atunci am început să fiu interesată de bărbaţi. Chiar în prima cofetărie în care am intrat, s-a legat de mine un bărbat bine, creol. M-a invitat la o vilă în Făget şi am acceptat. M-a lăsat acolo şi a plecat", povesteşte Carina despre ceea ce susţine ea că ar fi fost prima "aventură".

Ulterior a schimbat serviciu după serviciu, până a ajuns să lucreze la o fabrică de confecţii împreună cu maică-sa. Dar nici aici nu a rezistat mult, pentru că mama ar fi fost geloasă că maistrul-şef, fost amant, îi făcea curte fiicei. Astfel a ajuns Carina la o tipografie, unde a cunoscut un inginer. "Cu el m-am distrat cel mai bine, dar nu mă mai duceam la serviciu şi mi-a fost ruşine să mă mai întorc. Cu el m-am simţit ca o prinţesă, dansam în fiecare seară, ca-n filme", îşi aminteşte ea.

Din acel moment totul o ia razna. Îl reîntâlneşte pe "creolul din Făget". Acesta vrea să facă cu ea sex în patru, dar Carina refuză pentru că o vede pe una din amantele fostului soţ. Se întâlnesc oricum mai târziu, merg la Continental, iau masa şi "urcăm în hotel şi facem toate prostiile". Se mută la un moment dat la un mecanic, dar totul se termină când fiul acestuia o prinde cu un muncitor în pat. Ajunge la o prietenă "finanţată de tatăl ei vitreg, în schimbul sexului. De la ea am învăţat cum te poţi distra bine. La un moment dat ne-am certat pentru că m-a prins cu tatăl ei, aşa că mi-a luat banii pe care mi-i dase. Oricum i-am stricat împreună", îşi continuă povestea Carina.

"Scuipătoare" la Securitate

Prietenei îi plăcea să fure. Fără ca ea să ştie, susţine Carina, prietena ei a furat portmoneul unui cunoscut cu care s-au distrat. Se trezesc arestate, judecate pe loc şi băgate la penitenciar pe 6 luni. Carina spune că a aflat doar după ieşire de ce a făcut puşcărie. Avea doar 19 ani.

Când a ieşit din penitenciar, şi-a început "cariera". În medie cu câte 6-7 bărbaţi pe lună. Banii îi ajungeau. Bărbaţii veneau "prin rotaţie". Din cauza miliţienilor, Carina nu se putea ocupa numai cu asta. Altfel trebuia să toarne, ceea ce a şi făcut. Turnatul se termina cu scuipatul în cap - persoanele care aflau că au fost turnate de Carina, o scuipau când o întâlneau.

"Ca o păpuşă, elegantă"

A lucrat şi la o fabrică de sticlă. "Cel mai bine a mers lucru când, înainte de serviciu, am fost şi m-am întâlnit cu un tip. Ne-am distrat, am băut o sută de cognac. Lucru a mers perfect şi deşi eram nouă la fabrică, am dat cel mai bun randament. De atunci am început să beau în fiecare zi înainte de servici o sută de cognac. Toţi erau uimiţi ce randament dau, mai ales că eram o femeie cochetă şi frumoasă".

Carina spune că o ducea foarte bine, că făcea şi schimburi de mărfuri, nu obţinea ce dorea doar prin pile şi sex. De exemplu, schimba pahare furate de la fabrică pe alte mărfuri. A fost prinsă o dată şi amendată, "dar chiar în aceeaşi zi am furat alte pahare şi mi-am scos amenda."

Colegii, dar şi şefii îi făceau avansuri. "Eram ca o păpuşă, elegantă, nu ca ceilalţi colegi ai mei. Nu erau invidioşi, în schimb toţi bărbaţii erau atraşi de mine. Şeful de secţie a pus băieţii să-mi arunce o găleată de apă în cap, ca să-mi strice cocul. Uite cum arăt acum, îţi imaginezi cum arătam la 20 şi ceva de ani!", zice ea.

Recăsătorită

S-a căsătorit a doua oară la 31 de ani, cu un coleg de serviciu de la Napochim. A născut trei copii, două fete şi un băiat. Lucrurile mergeau bine, până în 1992, când li s-a demolat casa. Soţul a plecat în Ungaria, la muncă. Carina nu ştie cu ce anume se ocupa. La un moment dat acesta a anunţat-o că vrea să divorţeze. Carina a vândut tot aurul, toate obiectele valoroase din casă, ca să poată creşte copiii.

Soţul s-a întors, dar dispărea în fiecare dimineaţă şi venea noaptea cu ochii sticloşi. Au vândut apartamentul, maşina şi s-au mutat în Turda. Soţul a furat o parte din bani şi a fugit în Ungaria. S-a întors peste o lună, fără bani şi fără serviciu. Carina l-a dat afară şi a divorţat. Tot atunci a aflat că soţul său ar fi făcut trafic de droguri, de aia şi a făcut actele pe toate bunurile pe numele Carinei.

Înapoi la "muncă"

După divorţ, Carina s-a apucat de "sex la telefon". Deşi din punct de vedere material era mulţumită, nu era satisfăcută din punct de vedere sexual, a avut o pauză de opt luni fără sex. A postat un anunţ pe internet şi s-a trezit cu 74 de prieteni. S-a ales cu un domn care muncea la Ministerul Sănătăţii. "Înainte lucrase la Bucureşti, la Armata Secretă, aşa mi-a zis". Bărbatul i-a propus să se căsătorească, dar ea nu a vrut, pentru că "întotdeauna am fost înşelată, toţi au profitat de bunătatea mea".

În urmă cu trei ani, Carina şi-a reînceput cariera de prostituată la Turda, apoi s-a mutat în chirie la Cluj, pentru că cei mai mulţi clienţi îi avea aici. În ciuda anilor, ea continuă să fie pe val. Doar pe durata discuţiei cu reporterul de la CLUJEANUL, Carina a fost sunată de peste 20 de ori. Unul dintre ei e poliţist. Carina zice că poliţiştii o şantajează, că vor să facă sex cu ea fără bani. Îşi scoate ea, însă, pârleala cu alţii.


"Poţi avea clienţi cât rezişti. Contează şi psihicul, nu numai fizicul. Înainte aveam câte 12 bărbaţi pe zi, acum mă mulţumesc cu 8 - 10. Când a fost partida Stelei cu Lyon, eu am avut mai multe partide şi înainte, şi după, şi în pauză"

"Am făcut sex şi cu cinci bărbaţi deodată. Foarte haios. Dar nu fac sex anal. În rest, tot. Din păcate în România sunt puţini care înţeleg ce e aia 'sado-maso'. Dar vin şi bărbaţi care vor să-i penetrez cu vibratorul în timp ce fac sex cu ei"
- Carina



- Ce accesorii ai?
- Am vibratoare, bici, cătuşe... Nu am prea multe aici, majoritatea mi-s la Turda. Acolo am şi un pat de fier. În fiecare săptămână vin şi bărbaţi care îmi fac doar cunilingus şi rămân nesatisfăcută. Adică am orgasm, dar orgasmul e de mai multe feluri. Una e să ai orgasm doar la clitoris, alta e să ai o p...a în tine. Mie îmi plac şi vibratoarele. Uite, de exemplu, pe mine mă dai gata dacă mă mângâi pe sfârcul drept. La stângul nu am nimic, dar la dreptul sunt moartă.

"Sunt înnebunită după sex"

- Carina, când ţi-ai reînceput cariera de prostituată?
- Acum trei ani. La început în Turda, apoi am fost sfătuită de clienţi să vin în Cluj. Majoritatea erau din Cluj şi mi-au spus că e prea mult drum ca să vină până la Turda, pentru mine, şi apoi să se întoarcă.
- Cum îţi racolezi clienţii?
- La început prin anunţuri în Piaţa şi prin internet. Acum am destui. Nu vezi că îmi sună telefonul non-stop?

"Înainte era mai bine"

- Când îţi era mai bine, când te prostituai în perioada ceauşistă sau acum?
- Atunci, desigur. Mă culcam doar cu 6-7 bărbaţi pe lună şi îmi permiteam orice. Acum fac sex cu vreo 8 bărbaţi pe zi. Mi-e frică de intarea României în UE, mie îmi place să lucrez la negru, nu ştiu cum va fi în continuare. Şi nu aş vrea să lucrez la patron, vreau pe cont propriu.
- De ce te-ai lăsat de prostituţie înainte de '89?
- Din cauza fricii. Dacă apăreai de trei ori la rând într-un restaurant, miliţia se lua de tine. Cine eşti, ce faci, cu ce te ocupi. Te obligau să mergi cu ei şi să ciripeşti. Trebuia să povesteşti despre clienţi, despre colegi şi colege, despre drogaţi, că erau şi atunci. Trebuia să spun tot, pentru că mă aveau la mână. Eram trimisă şi în recunoaştere. Intram în restaurante, trebuia să văd cine e, cu ce se ocupă. Dacă nu ieşeam în 10-15 minute, intrau şi ei. Celor care turnau li se spunea atunci "scuipători". Apoi erau scuipaţi la propriu de victimele lor. Am fost şi eu scuipată.

Frecventată de poliţişti

- Ai scăpat uşor de miliţie?
- Da, pentru că eram distractivă. Mi-au promis că o să mă plătească pentru "scuipături", însă m-au minţit, n-am primit nici un ban.
- Acum ai vreo legătură cu poliţia?
- Nici una directă. Însă ştiu sigur că prostituatele sunt supravegheate fără să ştie. Periodic vin la mine tipi îmbrăcaţi în civil, mă întreabă tarifele, spun că sunt OK, întreţin cu ei relaţii sexuale. Ca să scap de ei, îmi schimb întotdeauna chiria, dar până la urmă tot mă găsesc. Uite şi acum sunt şantajată de unul.
- Ai avut ca partenere şi alte prostituate?
- Am avut, dar acum nu mai vreau. Sunt nişte escroace. Pentru că nu sunt sincere, se prostituază doar pentru bani. Eu o fac cu plăcere. Lor le era bine să facă sex şi cu mine şi cu alţi bărbaţi, erau şi satisfăcute, luau şi bani. Dar mai târziu încercau să-mi fure clienţii.
- Când ai făcut sex prima dată?
- La 16 ani, cu o săptămână înainte de nuntă. Viitorul soţ şi-a băgat un pic p...a în mine. M-am murdărit de sânge, nici măcar n-am ştiut că am făcut sex. Mi-am dat seama mai târziu.
- Acum îţi place să faci sex?
- Sunt înnebunită. Dar nu cu oricine. Doar cu bărbaţi adevăraţi, curaţi, eleganţi, stilaţi. Dacă îmi plac, le ofer şi servicii gratuite. Îi mai las şi peste noapte uneori.

"Politicieni, afacerişti..."

- Ce fel de clienţi ai?
- Politicieni, afacerişti, tot felu'... Politicienii nu-şi dau numele, dar se întorc, trimit pe alţii şi până la urmă aflu cine sunt. Cei mai mulţi sunt afacerişti. Dar mi-i selectez. Mi-a venit odată şi un hornar. Dar l-am alungat de la uşă. Nu-mi plac oamenii murdari, care put. Oricum, mai am uneori probleme. Mi s-au furat patru telefoane şi bani. La ultimul telefon furat mi-a venit o factură de 17 milioane. Dar n-am s-o plătesc. Îmi pot face ceva?
- Îţi place meseria asta?
- Îmi place foarte mult. Dacă aş putea fi un pic mai tânără, nu cu mult, cu vreo 10-15 ani, dar cu mintea asta, aş demola, în sensul bun, toţi bărbaţii din România.
- Cum ţi se pare să fii prostituată?

"Sexul mă întinereşte"

- Distractiv. Aş fi plictisită şi aş îmbătrâni dacă nu aş face asta. Acum am tot, aş putea face orice. Dar sexul mă întinereşte. Nu mă prostituez ca astea tinere doar pentru bani. Vreau să-mi fac un apartament cu patru camere în care trei să fie în regim hotelier. Să aibă toate accesoriile necesare. Să-mi servesc clienţii, să poată rămâne peste noapte.
- Rudele ştiu cu ce te ocupi?
- Doar o mătuşă, care nu are nimic împotrivă, şi copiii.


Bancul preferat al Carinei

Un bărbat vine la un bordel. Are doar 30 de euro. Matroana îi dă o scândură cu o gaură. Mai vine o dată, tot cu 30 de euro. Matroana îi dă tot o scândură cu gaură. La a treia vizită, când bărbatul vine tot cu 30 de euro, matroana îi spune: "Uite, pentru că eşti un client fidel, îţi ofer o virgină", şi îi întinde o scândură fără nici o gaură.
http://clujeanul.gandul.info/
http://odorica.blogspot.com/

Un comentariu:

  1. Activitatile ce compun Crima Organizata (prostitutia, proxenetismul, traficul de persoane,traficul de droguri, evaziunea fiscala, etc) au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ in multe state el constituind “cancerul perfid” care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, controleaza prin forta banilor sindicatele, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si mai ales politicului

    Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei aceasta performanta negativa nu ar fi posibila

    RăspundețiȘtergere