Surprizele de acasa...


Am uitat sa va povestesc despre cadourile pe care mosul mi le-a lasat acasa,ca deh! am fost cuminte anul trecut,astfel ca la intrarea in casa ma asteptau pe hol darurile mosului,care tot asa s-au dovedit a fi produse cosmetice,si carti...mai!mai...mi-am spus :"ai Olga la creme si parfumuri pe un an intreg...!!!"dar macar bine ca a stiut ce-mi place,nu le-a incurcat...:)
Dar problema a fost alta!cand am intrat in camera de zi am mai dat de un mos..."hehehe!!!ce bine e ca am doua fete..."mi-am spus eu...si l-am intimpinat si pe cel de-al doilea mos...curioasa fiind ce mi-a adus...ee!!aici a fost mai cu dichiseli,stia ca-mi plac zorzoanele, gablonturile de la fondul plastic si iaca asa m-am ales cu doua lanturi frumoase...si o bratara.



Nu mi-a venit sa cred!zau asa!...apoi florile de pe pervaz,orhideele pe care le-am primit anul trecut de la fete,erau inflorite!...aveau doua tije chiar,una cu flori alta cu boboci,,asa ca pina la 8 martie am flori la fereastra...florile de la orhidee tin extrem de mult...mi-a venit sa le string in brate,nu m-am abtinut sa nu le fac cite-o poza...
Ei spuneti voi,nu-i asa ca am avut surprize placute la revenirea in tara?

Aaaa si inca ceva...m-au asteptat cu prajitura care-mi place....ee,aici au fost ajutate de vecina mea,cu care imi impart cafeaua de dimineata...deci a fost o surpriza comuna...dar care a prins bine am avut cu ce sa le servesc pe fetele din Bucuresti cu care am revenit in tara.

4 comentarii:

  1. Pai era si de asteptat sa vina Mosu si acasa. El nu uita niciodata.
    Frumoase florile. Sa infloreasca si sa te bucuri de ele

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Veronica,chiar ma bucur!:) imi plac la nebunie,as cumpara zilnic flori daca as avea unde sa le tin...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce faine-s orhideele! Am si eu una si tot astept sa infloresca! Ii tine floarea cate 2-3 luni!
    De prajitura nu mai pomenesc...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,asa este,daca te ocupi de ea si o ingrijesti tine mult.Anul acesta mai vreau sa-mi cumpar citeva pe alte culori,o sa merg in Ungaria intr-o zi ,acolo am vazut niste culori tare frumoase,dar aveam multe cumparaturi in portbagaj (eram 4 in masina),ca de obicei noi mergem la un supermarket "Tesco"langa primul orasel de linga granita.

    RăspundețiȘtergere