Refuz sa-mi hranesc lenea...


Vorbeam azi dimineata pe YM,cu o coautoare de pe 100Ro,  imi spunea ca perioada mea de sedere la Viena a fost una salutara,in sensul ca eram mai prezenta pe blog,hm! ce dreptate avea...uite, tocmai despre asta vreau sa scriu azi,despre faptul ca am inceput sa ma hranesc cu amintiri,ma apuca o tristete si o frica iremediabila,zau asa!asta inseamna ca incet, incet ,incetez sa mai traiesc?ma implic mai putin in cotidian?..nu-i a buna! Gata! s-a terminat pauza Olga, de dragul amintirilor trebuie sa incerci sa te regasesti,gata cu visarea,gata cu lenea..dar, ma gandesc oare lenea ajuta cuiva?o fi buna lenea?hm!!!!grea lenea asta...virus curat!odata instalata te scapi tare greu de ea...pentru ca e mai comod sa nu mai iubesti pentru ca deh! ajungi sa suferi,sa nu te implici in ceva pentru ca ajungi sa fii dezamagit daca nu-ti iese cum ai dorit,si lista ar putea continua... doar ca eu azi am hotarit sa-mi regasesc motivatiile pierdute.
Pfai!oare cum am reusit sa le pierd?
Oare am sa reusesc sa le regasesc?doua intrebari care asteapta raspunsul...imi vine in minte un dicton,care suna cam asa"in viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun,daca nu mergi repede inainte te calca in picioare cei care vin din urma"...nu vreau sa fiu calcata!vreau sa merg inainte,nu ma dau batuta!gasesc eu o strategie...trebuie,refuz sa-mi mai hranesc lenea,la treaba!

6 comentarii:

  1. da, vedem o lene sexi acolo în pozița ta ... :)
    interesant dicton, nu l-am mai citit până la tine, merci! :) voi ține cont de înțelepciunea celui care l-a lansat, implicit celei care l-a preluat și perpetuat! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Selena,m-ai intuit perfect!ma sperii fata draga de cum reusesti tu sa vezi in spatele omului cu care vorbesti!parol!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu știu tasha le ce te referi? ce am intuit? :)
    da, câteodată văd și în spatele celor cu care vorbesc dacă unghiul are deschidere bună ... nu înțeleg, pe bune, la ce te referi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca nu te lasi; astept sa revii cu multe articole asa cum ne-ai obisnuit! Chiar ma bucur! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Selena,lasa ca iti spun in privat!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Oana,o sa revin,am luat o pauza,prea imi luasem avant,si am considerat ca e mai bine cu politica pasilor marunti...:)

    RăspundețiȘtergere