O jucarie vie


Nu pot sa va las departe de un exemplar de catel care merita cu adevarat mediatizat un bichon care a ajuns campion mondial,mi-am cerut voie stapanului domeniului sa postez pe blog aceasta jucarie vie pentru ca mi s-a parut de-a dreptul superb!
Ioszi este un vechi forumist pe care eu l-am cunoscut si-n realitate ,la o intalnire a forumistilor de pe un anume site...a avut o rabdare extraordinara cu catelul,de altfel el insasi este un munte de rabdare si de vointa,ferice de iubita lui!
Dorinta lui Ioszi este sa cumpere si o femela si sa se ocupe de cresterea lor...frumos gand cu astfel de animalute e o placere sa te joci...sper sa-i ramina si timp ,el fiind inginer de sunet si destul de ocupat profesional.Daca va reusi eu voi fi prima care voi cumpara un exemplar...m-a dat gata!
Acum las imaginile sa va cucereasca...

Sursa foto:bichonbolognese.eu

11 comentarii:

  1. Vai Tasha, ce-mi faci! Imi plac tare mult cainii din rasa bichon si tocmai cand am hotarat ca nu imi voi lua un astfel de exemplar pentru ca mai am un welsh terrier, imi apar bichoni la tot pasul. :) Ba in oras, pe net, pe mail mi-a trimis cineva poze cu bichoni si acum pe 100ro. Hmm... ma pune pe ganduri... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Musai sa-ti iei! eu i-am promis lui Ioszi ca o sa cumpar de la el cand va avea...evident mai ales ca el e din Cluj si eu am drumuri destule acolo.
    ...desi eu am deja doi caini...unul la Negresti si unul la Satu Mare,si am jurat ca nu ma vreau altii ca ma leg de ei si e tare greu sa ma despart apoi de ei...:))
    offf!!! dar iti aduc atata bucurie! n-ai idee!

    RăspundețiȘtergere
  3. M-a topit minunăţia aceasta. Inevitabil ochii mi s-au umplut de bucurie de la primul contact cu imaginea. Las imaginaţia să zburde alături de cuceritorul acesta alb.

    Te îmbrăţişez cu toată dragostea!

    RăspundețiȘtergere
  4. E grozav draga Geanina, am vorbit azi pe messenger cu stapanul lui si mi-a dat si web sa-l vad in realitate,e atat de dragalas ca n-am cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
  5. Desi mi-e frica de ciini, pe acesta...l-as iubi si l-as lasa in casa, sa se joace cu pisica.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Te cred! asta e adevarata bijuterie vie...a costat o mana si-un picior! e campion mondial...

    RăspundețiȘtergere
  7. intradevar,un caine extraordinar de frumos,cum zice Tasha:"o bijuterie"

    RăspundețiȘtergere
  8. Eduard, aparatul nu poate reda tot,l-am vazut pe web insa..este adorabil!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. E tare frumusel!
    Eu nu ma omor dupa caini, dar tocmai m-am indragostit de un labrador cat mine de mare si "golden" la par ca si mine ;))))
    Toata ziua imi fac drum pe la curtea cu pricina si el imi sare in fata si ma iubeste.:) Sunt foarte iubitori labradorii, dar eu nu stau la curte si nu-l pot tine in casa!
    POate intr-o zi oi avea si eu unul!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumos catelus Tasha.Se vede in privirea ei,e mandra,de parca ar fi o vedeta:)

    RăspundețiȘtergere
  11. E baietel,dar stapanul lui vrea sa cumpere si o femela sa se inmulteasca...atunci o sa cumpar si eu un catel de la el.

    RăspundețiȘtergere